Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος για Βασιλεία ο ΠΑΟΚ – Νίκη με ανατροπή στην πρόβα τζενεράλε
| 2018-07-16 17:27:00

Έτοιμος για Βασιλεία ο ΠΑΟΚ – Νίκη με ανατροπή στην πρόβα τζενεράλε

Sportdog Team
Έτοιμος για Βασιλεία ο ΠΑΟΚ – Νίκη με ανατροπή στην πρόβα τζενεράλε

Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-1 της Ντε Γκράαφσαπ.

Έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Ντε Γκράαφσαπ στην πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς με τη Βασιλεία. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ το οποίο κατάφερε να ανατρέψει.

Το ματς

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος από το 5' έδειξε τις άγριε διαθέσεις του με τον Βιεϊρίνια να δοκιμάζει τον Ντε Μαντί που με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Ο Δικέφαλος ήταν κινητικός από τα άκρα απ' όπου εφορμούσε με Πέλκα και Λημνιό, έβγαλε πίεση ψηλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι δύο φορές ανέβηκε και ο Βαρέλα, ο οποίος απείλησε με σουτ.

Στο 23' οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βεϊρίνια και δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της Ντε Γκράαφσαπ. Ο σκόρερ Ελ Χαμνταουί βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Πασχαλάκη, τον οποίο και εκτέλεσε. Στο 35' όμως ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μάτος να νικά τον Ντε Μαντί με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βιεϊρίνια.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Μαλεζά, αποχωρώντας κουτσαίνοντας από το γήπεδο. Στο 44' o Πέλκας έκανε την κάθετη στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος αφού πέρασε τον Ντε Μαντί πλάσαρε στην άδεια εστία για το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του πριν πάει στα αποδυτήρια.

Ένταση με Πέλκα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και αργήσαμε να δούμε κάποια ευκαιρία. Στο 55' μετά από δέκα λεπτά ξηρασίας, ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Πρίγιοβιτς σε αντεπίθεση, αλλά ο Σέρβος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Μαντί. Δύο λεπτά αργότερα το ματς διακόπηκε λόγω έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με πρωταγωνιστή τον Πέλκα που έγινε αλλαγή από τον Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και έφτιαξε ευκαιρίες. Στο 63' ο Πρίγιοβιτς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Μάτος, ενώ στο 65' ο Ντε Μαντί απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ και στην επαναφορά ο Ουάρντα στόχευσε άουτ. Στο 88' η Ντε Γκράαφσαπ κέρδισε πέναλτι,αλλά ο Φαν ντεν Χορκ σημάδεψε άουτ και έτσι παρέμεινε το 2-1 υπέρ του Δικεφάλου.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των ασπρόμαυρων πριν το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League. Ο ΠΑΟΚ έδειξε, ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (40' Μαλεζάς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ντε Γκράαφσαπ (Χενκ Ντε Γιονκ): Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεν, Μιέχεμ, Αμπένα, Βετ, Σεράνς, Νιούπορτ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags