Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ανσαριφάρντ-Φορτούνη και Μπεσίκτας
| 2018-07-16 21:30:00

Τινάζει την πιάτσα ο Μαρινάκης - Τεράστιο πακέτο που τρελαίνει με Μουντιαλικό παικταρά της Κροατίας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει την πιάτσα ο Μαρινάκης - Τεράστιο πακέτο που τρελαίνει με Μουντιαλικό παικταρά της Κροατίας!

«Γυαλιά καρφιά» με το σενάριο-φωτιά που θα σαρώσει τα πάντα.

H Κροατία έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει το Μουντιάλ, αναδεικνύοντας πολλούς πρωταγωνιστές με την πορεία τη στη διοργάνωση. Ένας εξ΄ αυτών είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή από τη Μπεσίκτας στη Λίβερπουλ με 25.000.000 ευρώ.

Κι όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδέεται εμμέσως και με τον Ολυμπιακό, βάζοντας… φωτιά σε σενάρια που έχουν αναπτυχθεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomak», η Μπεσίκτας «ψάχνεται» να επενδύσει τα χρήματα που θα αποκομίσει από την πώληση του Βίντα την απόκτηση των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Κώστα Φορτούνη, τους οποίους παρακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητά 16.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τους δύο άσους, όμως η Μπεσίκτας προσφέρει τα μισά.

Πάντως, καλό θα είναι να αντιμετωπίζουμε με επιφυλακτικότητα το εν λόγω σενάριο. Άλλωστε, η «Fotomak»  δεν φημίζεται για την αξιοπιστία της, ενώ και η μεταγραφική πολιτική της Μπεσίκτας σπανίως προβλέπει την πραγματοποίηση πολυδάπανων μεταγραφών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της τουρκικής ομάδας είναι αυτή του Ντεμπά Μπα, για τον οποίο δαπάνησε 6.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι έναν χρόνο νωρίτερα τον είχε πουλήσει με 18!

Παράλληλα, αν και η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται τόσο για σέντερ φορ όσο και για περιφερειακό επιθετικό, ο Ανσαριφάρντ και ο Φορτούνης δεν είναι ψηλά στη λίστα της, σύμφωνα με πληροφορίες. Ναι μεν αμφότεροι εξετάζονται ως προοπτικές, όμως οι Τούρκοι φέρονται να δίνουν προτεραιότητα σε άλλες περιπτώσεις παικτών, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Ανσαριφάρντ ή τον Φορτούνη να φύγουν, παρά μόνο εάν υπάρξουν «τρελές» προσφορές για τους δύο παίκτες. Για τον πρώτο, πάντως, ο Ολυμπιακός αναμένει προτάσεις από Γερμανία (ειδικά μετά την καλή παρουσία του παίκτη στο Μουντιάλ, που ανέβασε την αξία του), ενώ ο δεύτερος φέρεται να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στους Πειραιώτες και δεν… τρελαίνεται με την προοπτική της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags