Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ψάχνει κεντρικό αμυντικό - Για δουλειές στην Αθήνα ο Παϊρόζ
| 2018-07-17 22:23:00

Απότομη προσγείωση με Παϊρόζ - Τρελή μπίζνα του Ταϊλανδού - Στοπεράρες για Παναθηναϊκό

του Νίκου Στεργίου
Απότομη προσγείωση με Παϊρόζ - Τρελή μπίζνα του Ταϊλανδού - Στοπεράρες για Παναθηναϊκό

Ποιους βλέπει, γιατί και όλο το καυτό παρασκήνιο…

O Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει να «χτίζει» την ομάδα της νέας σεζόν, καθώς βρίσκεται στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Γιώργος Δώνης και το τεχνικό επιτελείο του, πάντως, είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν μετ’ εμποδίων, αφού οι Πράσινοι έχουν άμεση ανάγκη από μεταγραφές, οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει ακόμα.

Ειδικά στην άμυνα τα προβλήματα είναι τεράστια, καθώς οι μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Βαγγέλης Οικονόμου (ο Κουρμπέλης είναι τραυματίας), με αποτέλεσμα να μην μπορεί καλά καλά να διεξαχθεί ομαλά ούτε το οικογενειακό διπλό!

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Νώντα Παντελάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται στα υπ’ όψιν.

Οι Πράσινοι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτηση ενός στόπερ και εν συνεχεία δεν αποκλείεται να κινηθούν για ακόμα έναν από το «πάνω ράφι». Πάντως, αναφορικά με τα σενάρια που έχουν ακουστεί περί ενδιαφέροντος για τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού και τον Τριαντάφυλλος Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις.

Στην Αθήνα ο Παϊρόζ για μπίζνες

Στο διοικητικό κομμάτι του Τριφυλλιού, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα. Παρά τα όσα γράφτηκαν όμως, η άφιξή του δεν συνδέεται με τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν σκοπεύει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ, όπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η τωρινή επίσκεψη του Παϊρόζ στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται κυρίως με τις διαπραγματεύσεις του με την κυβέρνηση για τις υπόλοιπες δουλειές που θέλει να κλείσει ο Ταϊλανδός στη χώρα μας.

Πάντως, το πλάνο του Ταϊλανδού για τον Παναθηναϊκό φαίνεται να προχωρά, αφού δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ταϊλανδός έχει βρει στα πρόσωπα των άμεσων συνεργατών του, Γιάννη Τρεπεκλή και Νίκου Γερασιμίδη, δύο από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν πόστο στη νέα διοίκηση του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags