Facebook Pixel Sportdog.gr | Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός! Ανησυχία για την άμυνα, ξεχώρισε ο Καμαρά, ασταμάτητος ο Γκερέρο
| 2018-07-18 21:26:00

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός! Ανησυχία για την άμυνα, ξεχώρισε ο Καμαρά, ασταμάτητος ο Γκερέρο

Sportdog Team
Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός! Ανησυχία για την άμυνα, ξεχώρισε ο Καμαρά, ασταμάτητος ο Γκερέρο

Ισοπαλία 1-1 για τους Πειραιώτες στο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν.

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σιντ Τρούιντεν, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον Γκερέρο να μπαίνει αλλαγή και να βρίσκει πάλι δίχτυα για πέμπτο συνεχόμενο φιλικό.

Οι Πειραιώτες πάντως δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, παρουσίασαν αρκετά κενά στην άμυνα, ενώ παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας, στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Αυτός πάντως που ξεχώρισε, για ακόμα ένα ματς, ήταν ο Καμαρά που… δεν σταμάτησε να τρέχει.

Τα λάθη στο γκολ, το 4-2-3-1 και ο Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι παρουσίασε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο φαίνεται πως θα είναι και το βασικό σύστημα για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιαννιώτης, στην άμυνα οι Κούτρης, Νικολάου, Μιράντα και Μασούρας, ενώ στα χαφ ξεκίνησαν οι Ρομαό και Καμάρα. Στα εξτρέμ βρέθηκαν οι Βρουσάι και Πάρντο, στον άξονα ο Ανδρούτσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και απείλησε μόλις στο δεύτερο λεπτό με ένα καλό σουτ του Καμαρά, όμως δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε γκολ. Συγκεκριμένα, στο 4’ μετά από λάθος του Ανδρούτσου στη μεσαία γραμμή και καθυστερημένη αντίδραση του Νικολάου, ο Ντούκενς έφυγε στην κόντρα, πλάσαρε σωστά τον Γιαννιώτη και έγραψε το 1-0.

Μετά το γκολ οι Πειραιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφόρησαν την μπάλα, όμως δυσκολεύονταν πολύ να δημιουργήσουν φάσεις. Στο 34’ απείλησαν με ένα ακόμα σουτ του Καμαρά έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 40’ ήταν η σειρά του Ανδρούτσου για ακόμα ένα σουτ. Τελικά, δεν άλλαξε κάτι άλλο μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Ξανά γκολ ο Γκερέρο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μία αλλαγή, καθώς ο Μαρτίνς πέρασε τον Βούκοβιτς στη θέση του μετριότατου Νικολάου, ενώ αργότερα πέρασαν στο παιχνίδι ο Τσιμίκας αντί του Κούτρη και οι Λάζαρος, Φορτούνης, Γκερέρο και Μπουχαλάκης, αντί των Ρομαό, Ανδρούτσου, Μάνο και Πάρντο.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Απείλησε με κάποιες ατομικές ενέργειες, ωστόσο η καλύτερη του ευκαιρία παρουσιάστηκε στο 80. Οι Πειραιώτες έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Γκερέρο έβγαλε τετ α τετ τον Χριστοδουλόπουλο, όμως αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 87’, όταν ο Γκερέρο με κεφαλιά και… τύχη (ο ήλιος τύφλωσε τον τερματοφύλακα!!!), έγραψε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Μασούρας, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Μιράντα, Κούτρης (63' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75' Γκερέρο).

Σιντ Τρούιντεν (Μαρκ Μπρις): Πιράρ, Τομιγιάσου, ντε Νόρε, Γκαρσία Τένα, Ντε Σαρτ, Ντε Πέτερ, Μποτάκα, Ντούκενς, Μπέζους, Ντε Μπρόινε, Θεμπάγιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags