Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League - Ανάλυση για τον εύκολο και δύσκολο δρόμο
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-18 22:56:00

Ιδού οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League - Ανάλυση για τον εύκολο και δύσκολο δρόμο

Sportdog Team
Ιδού οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League - Ανάλυση για τον εύκολο και δύσκολο δρόμο

Θα μπορέσει η Ένωση να μπει στους Ομίλους;

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ανέλυσε πως διαμορφώθηκε η κατάσταση εν όψει της κλήρωση της Δευτέρας.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου στο Facebook: Και από τις μεταγραφές στο... Champions League αφού απόψε έχουμε τον τελικό χάρτη της ερχόμενης Δευτέρας...

Ξεκαθάρισε λοιπόν πριν από λίγα λεπτά (τα ματς της Σέλτικ και της Αστάνα που είναι σε εξέλιξη αποτελούν διαδικαστική ιστορία) η ακριβής εικόνα της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού του Champions League στην οποία μετέχει η ΑΕΚ και η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας και θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Αυγούστου και όλες οι ρεβάνς στις 14 Αυγούστου με την UEFA να ματαιώνει την αγωνιστική την Τετάρτη του Δεκαπενταύγουστου!

Στην κληρωτίδα του δρόμου των πρωταθλητών στον οποίο μετέχει η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα μπουν έξι ισχυροί και έξι ανίσχυροι, που θα κληρωθούν μεταξύ τους.

Στους έξι ισχυρούς και κατά συνέπεια υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ θα τοποθετηθούν τα μπαλάκια με τα ονόματα της αυστριακής Σάλτσμπουργκ μαζί με πέντε ζευγάρια ομάδων, που θα μετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό που θα διεξαχθεί μετά την κλήρωση της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 24 και 25 Ιουλίου με ρεβάνς στις 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου.

Αντίστοιχα στους ανίσχυρους θα υπάρχει το μπαλάκι της ΑΕΚ με πέντε ζευγάρια που επίσης θα μετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό. Oι μοναδικές «μονές» ομάδες της κλήρωσης είναι η Σάλτσμπουργκ στους ισχυρούς και η ΑΕΚ στους ανίσχυρους γιατί και οι δύο ξεκινούν από τον τρίτο προκριματικό.

Η ΑΕΚ, αν για παράδειγμα κληρωθεί με το ζευγάρι της Λουντογκόρετς με τη Βιντεότον και στον δεύτερο προκριματικό η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας αποκλείσει την ισχυρή Λουντογκόρετς, τότε η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό θα παίξει με την Βιντεότον, η οποία έχει μετονομαστεί σε Vidi! Το ίδιο ισχύει και ως προς τα άλλα τέσσερα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό.

ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Σάλτσμπουργκ

Λουντογκόρετς-Βιντεότον

Σέλτικ-Ρόζενμποργκ

Λέγκια Βαρσοβίας–Σπάρτακ Τρνάβα

Αστάνα–Μίντιλαντ

Κουκέσι-Kαραμπάγκ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ-Ελσίνκι

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Χάποελ Μπερ Σεβά

Σκεντίγια - Σερίφ Τιρασπόλ

Κλουζ – Μάλμε

Ερυθρός Αστέρας – Σουντούβα

ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags