Facebook Pixel Έφερε στην Ελλάδα τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
| 2018-07-19 22:16:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έφερε παικταρά για τα χαφ ο Ολυμπιακός - Όλοι μιλάνε για… Ζάετς! (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έφερε παικταρά για τα χαφ ο Ολυμπιακός - Όλοι μιλάνε για… Ζάετς! (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Αμυντικό μέσο που θυμίζει τον θρυλικό Κροάτη. 

Κάτω από άκρα μυστικότητα κινείται για ακόμα ένα καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός και δεν είναι τυχαίο πως όλα τα ονόματα βγαίνουν στον Τύπο, με καθυστέρηση 15 ημερών. Οι Πειραιώτες έχουν «καλά στεγανά» και δεν αφήνουν καμία πληροφορία να κυκλοφορήσει, εάν θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση να τους χαλάσει το deal.

Γι’ αυτό λοιπόν και δεν γράφτηκε πουθενά, πως πριν από περίπου έναν μήνα ο Ολυμπιακός όχι μόνο έφτασε πολύ κοντά σε έναν αμυντικό χαφ που αγωνίζεται στην Πριμέρα, αλλά τον έφεραν και στην Ελλάδα για να τον «ψήσει» να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr, πρόκειται για τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς, τον Σέρβο άσο που ανήκε στη Βαλένθια. Οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς του είχαν έτοιμο scouting report από όταν αγωνιζόταν στην Αστάνα και μάλιστα τον είχαν αντιμετωπίσει και ως αντίπαλο.

Στο Λιμάνι είχαν τσεκάρει από νωρίς φέτος το καλοκαίρι την περίπτωση του 23χρονου χαφ και είχαν την σχετική ενημέρωση πως η Βαλένθια θα τον παραχωρούσε δανεικό. Ο Μακσίμοβιτς ταίριαζε απόλυτα στα «αγωνιστικά θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πρόκειται για έναν μέσο με φοβερή ποιότητα, ψηλός, που μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι και παράλληλα να καλύψει χώρους. Μάλιστα, άνθρωποι που τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά, τον παρομοιάζουν ακόμα και με τον Βέλιμιρ Ζάετς!

οικονομικά μπορούσαν να καλύψαν τις απαιτήσεις τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας, ενώ στην υπόθεση είχε συμμετοχή και ο μάνατζερ Ζορζ Μέντες, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις οι Ερυθρόλευκοι.

Τον έφεραν στην Ελλάδα, αλλά δεν… ψήθηκε!  

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είχε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να κλείσει τη μεταγραφή, η οποία όμως είχε κολλήσει στην άρνηση του Μακσίμοβιτς να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σέρβος έχοντας παίξει στην Λα Λίγκα, δεν ήθελε να φύγει από εκεί ούτε με τη μορφή δανεισμού.

Οι Πειραιώτες λοιπόν, για να του αλλάξουν άποψη, του έκαναν δώρο διακοπές στα ελληνικά νησιά, από όπου ανέβασε και την σχετική φωτογραφία στο Instagram (από τη Μύκονο). Ο 23χρονος ξετρελάθηκε με την χώρα μας, αλλά και πάλι δεν άλλαξε γνώμη και δεν… ψήθηκε τελικά να μείνει μόνιμα.

Χετάφε και… του χρόνου

Ο Μακσίμοβιτς επέμενε να παραμείνει στην Ισπανία και τελικά τα κατάφερε, αφού βρέθηκε η Χετάφε και τον έκανε δικό της, πληρώνοντας στη Βαλένθια το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

Οι «νυχτερίδες» πάντως, με τις οποίες πέτυχε ένα τέρμα σε 21 συμμετοχές, διατητηρούν βάσει της συμφωνίας το δικαίωμα επαναγοράς του, ενώ και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει του χρόνου να φύγει από τη Χετάφε.



 

               

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags