Facebook Pixel Οι μεταγραφές του Μελισσανίδη - Με Μπογέ κόντρα στον Ατρόμητο
| 2018-07-20 11:30:00

Βαράει αλύπητα ο Τίγρης - «Ξεσπάει» ο Μαρίνος, δεν καταλαβαίνει τίποτα - Θέμα με Κονέ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βαράει αλύπητα ο Τίγρης - «Ξεσπάει» ο Μαρίνος, δεν καταλαβαίνει τίποτα - Θέμα με Κονέ

Πήρε φωτιά η ΑΕΚ. Τα 3+2 μπαμ και η αυριανή ρουκέτα Ουζουνίδη.

Ολοκληρώνεται σήμερα η πιο εντυπωσιακή εβδομάδα του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, καθώς μετά τις υπογραφές των Πόνσε και Μπογέ, τις επόμενες ώρες αναμένεται και η άφιξη του Άλεφ, ο οποίος επίσης έρχεται ως δανεικός από την Μπράγκα.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές λοιπόν, μέσα σε λίγες ημέρες συμφώνησαν και ήρθαν στην Ελλάδα για να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα. Η ολοκλήρωση των μεταγραφών τους, με τη μορφή δανεισμού, σίγουρα αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Ένωση. Το γεγονός μάλιστα πως πέτυχαν διακανονισμούς στην καταβολή των ρητρών (για τους Αργεντινούς πάνω από 6 εκατομμύρια και για τον Βραζιλιάνο 2 εκατομμύρια) είναι επίσης επιτυχία της Ένωσης, που φαίνεται πως παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις και τις... διεθνείς πρακτικές. Πρόκειται για μία «οδό» που ακολουθείται σε όλες τις συμφωνίες και από τη στιγμή που τα χρήματα είναι τόσα πολλά, θα καταβληθούν μόνο εάν κάνουν… θαύματα στο γήπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση λοιπόν και των τριών αυτών μεταγραφών, που ήθελε τόσο πολύ ο Ουζουνίδης, η ΑΕΚ επικεντρώνεται στην προετοιμασία της και στα φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr άλλωστε, πλέον «παγώνουν» και τα μεταγραφικά, καθώς οι επόμενες κινήσεις θα γίνουν μετά τα ευρωπαϊκά ματς, όταν ανάλογα με την πρόκριση ή μη, θα έχει διαμορφωθεί αντίστοιχα και το νέο μπάτζετ, ώστε να έχει καθαρίσει το τοπίο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης να σκάσει τα επόμενα δύο μπαμ δίπλα στο τριπλό χτύπημα με τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές.

Α η ΑΕΚ καταφέρει και εξασφαλίσει την πρόκρισή της, τότε θα έχει και «ζεστό» χρήμα να ρίξει στην αγορά και να πάρει παίκτες από το πάνω ράφι. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να ψάχνει για δύο ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις. Του αριστερού εξτρέμ και του δημιουργικού χαφ. Θέλει δηλαδή έναν «Κονέ» ή πιο απλά έναν χαφ με πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά από τον Άλεφ. Το ζήτημα βέβαια με τον Παναγιώτη Κονέ δεν έχει λήξει και στην Ενωση θέλουν να το κυνηγήσουν και να ντυθεί οριστικά στα κιτρινόμαυρα ο άσος της Ουντινέζε.

Ξετρελαμένοι με τον Μπογέ

Προπόνηση για πρώτη φορά στα Σπάτα έκανε την Πέμπτη ο Λούκας Μπογέ και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν οι καλύτερες. Ο Αργεντινός άσος, που έχει κάνει προετοιμασία πριν έρθει στην Ελλάδα, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Μπογέ ακόμα και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας κόουτς δεν… μασάει και εάν θεωρεί πως ένας παίκτης είναι όπως πρέπει σωματικά και ιατρικά, του δίνει αμέσως χρόνο συμμετοχής, ακόμα και αν έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις! Μερικοί μάλιστα κάνουν λόγο για... ξέσπασμα χαράς του Εβρίτη τεχνικού, όταν είδε ότι ο Αργεντίνος είναι πανέτοιμος για δράση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags