Facebook Pixel Εκτόξευση για Ολυμπιακό με δύο παικταράδες – Θα τρελάνει την Ευρώπη – Χαμός στην άμυνα, πώληση και… ανατροπή!
| 2018-07-20 16:05:00

Εκτόξευση με δύο παικταράδες – Θα τρελάνει την Ευρώπη – Χαμός στην άμυνα, πώληση και… ανατροπή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εκτόξευση με δύο παικταράδες – Θα τρελάνει την Ευρώπη – Χαμός στην άμυνα, πώληση και… ανατροπή!

Διπλό μπαμ με οικονομική υπέρβαση, εξελίξεις στα στόπερ. 

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς πλησιάζουμε στα τέλη Ιουλίου και οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για έναν χαφ, έναν εξτρέμ και αναλόγως τι θα γίνει με τις πωλήσεις και τις αποχωρήσεις, για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό.

Οι Ερυθρόλευκοι, ειδικά για τις μεταγραφές του χαφ και του εξτρέμ, είναι αποφασισμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και για αυτό, προφανώς έχοντας πάρει και το σχετικό «οκ» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κυνηγούν και πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο μήνα με τον Γουίλιαν Αράο, μία υπόθεση που έχει περάσει από «40 κύματα», καθώς μπορεί ο παίκτης να πιέζει για να φύγει και να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη, όμως η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει, αν δεν πάρει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει «δουλέψει» πάρα πολύ για τον 25χρονο Βραζιλιάνο χαφ, αφού θεωρεί ότι αξίζει η περίπτωσή του και μάλιστα όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, έχει ανεβάσει την προσφορά του στα 2-7 – 3 εκατομμύρια ευρώ. Η Φλαμένγκο όμως ακόμα δεν έχει πεισθεί και στο Λιμάνι ελπίζουν πως αυτό θα γίνει, αν υπάρξει πιο βολική για τους Βραζιλιάνους καταβολή των χρημάτων, δηλαδή άμεσα και όχι με δόσεις.

Εξακολουθεί πάντως να πρόκειται για μία δύσκολη μεταγραφή, αν και στον Ολυμπιακό φαίνονται διατεθειμένοι να την παλέψουν για λίγο καιρό ακόμα. Έχουν εξαιρετική άποψη για τον Γουίλιαν και πιστεύουν πως η άφιξή του, θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Μπαμ και στα εξτρέμ!

Μία εξίσου εντυπωσιακή κίνηση επιθυμούν να κάνουν οι Πειραιώτες και για τα εξτρέμ, θέση για την οποία ψάχνουν κάτι πολύ καλό στην αγορά. Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε ήδη πως δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, θέμα το οποίο επιβεβαιώνουν σήμερα και τα σερβικά ΜΜΕ.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ και όσο δεν βρίσκει ομάδα για να φύγει με μεταγραφή από το λιμάνι της Αγγλίας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε στο λιμάνι του Πειραιά. Οι Ερυθρόλευκοι εκτιμούν πως ο χρόνος πλέον δουλεύει υπέρ τους και σύντομα θα κάνουν νέα κίνηση! 

Χαμός στα στόπερ! Ο Μεριά, η απογοήτευση και οι… φευγάτοι

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για τον Μεριά. Ο Τυνήσιος και η ομάδα του, όντως προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από το λιμάνι τους έχουν ξεκαθαρίσει πως εάν δεν «πέσουν» στα λεφτά που είχαν συμφωνήσει, δηλαδή στα 1.6 εκατ. ευρώ, δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή. Την υπόθεση χειρίζεται πλέον ο Πιέρ Ισά και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις, ίσως και κάποιο νέο ταξίδι στην Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό πάντως υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα στόπερ, καθώς η εικόνα του Μιράντα μέχρι τώρα στην προετοιμασία είναι απογοητευτική και δεν είναι λίγοι αυτοί εντός ομάδας, που τονίζουν ότι πρέπει να ψάξουν για έναν πιο γρήγορο στόπερ από τους υπάρχοντες.

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, ο κορυφαίος της προετοιμασίας είναι ο Βούκοβιτς, ο οποίος τα δίνει όλα σε προπονήσεις και παιχνίδια και φωνάζει στον Μαρτίνς πως θέλει να μείνει. Ο έμπειρος στόπερ δείχνει καλά στοιχεία, ωστόσο το πρόβλημα έχει να κάνει και με το μεγάλο συμβόλαιό του, το οποίο πλησιάζει τις 900.000 ευρώ. Χρήματα υπερβολικά για έναν παίκτη, που εάν μείνει στο ρόστερ, θα μείνει για να πάρει μία ευκαιρία. Αν δεχόταν κάποια μείωση αποδοχών, τότε αυτομάτως θα άλλαζε η κατάσταση.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τον Ένγκελς, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα… των φευγάτων όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr και μάλιστα από σήμερα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την πώλησή του. Ο Βέλγος δεν δείχνει διάθεση να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ και οι Πειραιώτες ελπίζουν πως θα έρθει τελικά η μεγάλη πώληση από την Αγγλία που «δουλεύουν» από την αρχή του καλοκαιριού όσοι μάνατζερ ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags