Facebook Pixel Sportdog.gr | «Mπαμ» για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Όνομα που θα… τρελάνει το Καραϊσκάκη – Γυρίζει και ο Μιραλάς;
| 2018-07-21 09:35:00

«Mπαμ» για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Όνομα που θα… τρελάνει το Καραϊσκάκη – Γυρίζει και ο Μιραλάς;

Sportdog Team
«Mπαμ» για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Όνομα που θα… τρελάνει το Καραϊσκάκη – Γυρίζει και ο Μιραλάς;

Απαντήσεις για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών στο sportdog.gr

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθούν παρακάτω οι ερωτήσεις που έγιναν για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

- Θα μπορούσε να ξαναενδιαφερεθει  ο Ολυμπιακός για Μιραλάς και τι γίνεται με Μάρκοβιτς;
 

Η απάντηση του sportdog.gr:

O Μάρκοβιτς παραμένει πάντα στο κάδρο. Είναι θέμα περισσότερο timing, πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή, ίσως να πάρει λίγο καιρό ακόμη για να έρθει. 

Οσο για τον Μιραλάς. Με τα ισχύοντα δεδομένα, δεν γίνεται. Σε έναν μήνα όμως (και κάτι), το ξανασυζητάμε. Χρειάζεται μια τεράστια μείωση αποδοχών από τον Βέλγο πάντως, σε κάθε περίπτωση. 


- Το ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Χασάν Κόκα σημαίνει ότι ο Ανσαριφάρντ έχει ήδη πωληθεί;

Η απάντηση του sportdog.gr:

Οχι, ο Ανσαριφάρντ δεν έχει πωληθεί. Ακόμη τουλάχιστον. Είναι όμως το επικρατέστερο/πιθανότερο να συμβεί, οπότε εκ των πραγμάτων ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει έτοιμη τη διάδοχη λύση.

Ο Κόκα είναι μια από αυτές, φαίνεται πως είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας τη δεδομένη στιγμή, σίγουρα όμως δεν είναι η μόνη που έχει δουλευτεί (και δουλεύεται) από τον Ολυμπιακό. 


Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags