Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα «κάγκελα» Δώνης-Νταμπίζας – Τα τέσσερα ονόματα που τους «καίνε» - Τον στέλνουν… σπίτι του
| 2018-07-23 19:43:00

Στα «κάγκελα» Δώνης-Νταμπίζας – Τα τέσσερα ονόματα που τους «καίνε» - Τον στέλνουν… σπίτι του

του Νίκου Στεργίου
Στα «κάγκελα» Δώνης-Νταμπίζας  – Τα τέσσερα ονόματα που τους «καίνε» - Τον στέλνουν… σπίτι του

Εξελίξεις μετά την ήττα από την Αντβέρπ. Πού θα «κάτσει»;

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό με την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Αντβέρπ, που ηττήθηκε με 2-1, παίζοντας όμως καλό ποδόσφαιρο για 45 λεπτά και αφήνοντας σχετικά καλές εντυπώσεις. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα και το ρόστερ έχει πολλά κενά, ωστόσο στο Τριφύλλι εκτιμούν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι Πράσινοι θα στηριχθούν και λόγω ανάγκης στους πολλούς νεαρούς που έχουν αποκτήσει και θεωρούν πως υπάρχει το ταλέντο για να φτιάξουν κάτι καλό. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης: «Όλα αυτά τα νέα τα παιδιά έχουν ένα σημαντικό στόχο. Το πως θα εξελιχθούν. Δεν είναι εδώ απλά για την προετοιμασία, αλλά για να διεκδικήσουν. Και νομίζω το καταλαβαίνουν κι από τις προπονήσεις. Άρα η πόρτα γι’ αυτά τα παιδιά και όποια εξελίσσονται πιο γρήγορα θα είναι ανοιχτή. Όποιος εξελίσσεται λίγο πιο αργά, θα έρθει η ευκαιρία του ανάλογα πιο αργά. Νομίζω πάντως ότι τα παιδιά με εκπλήσσουν ευχάριστα!»

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται μάλιστα έκπληκτος από την πρόοδο κάποιων πιτσιρικάδων και πλέον μέρα με τη μέρα, γίνεται πιο αισιόδοξος για την ομάδα που θα παρουσιάσει στην αρχή του πρωταθλήματος. Άλλωστε, περιμένει ακόμα τουλάχιστον μία δυνατή μεταγραφή για την επίθεση, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει και ποιοι νεαροί μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αγωνιστικές απαιτήσεις του.

Ο Δώνης μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, είναι εντυπωσιασμένος από τους Στάικο (μέσος), Μπουζούκη (μέσος), Μαυρομάτη (στόπερ αλλά και αριστερό μπακ) και σε δεύτερη μοίρα από τον νεαρό επιθετικό Ρεγκάκο, ο οποίος είναι υπό δοκιμή και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπογράψει. Για αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές έχει ήδη εξαιρετική άποψη και θεωρεί πως εφόσον δουλέψουν σωστά τους επόμενους μήνες, θα... βγουν και θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον την φετινή σεζόν που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και οι απαιτήσεις μικρότερες.

Νταμπίζας-Δώνης πάντως είναι ευχαριστημένοι από τη μία πλευρά, βλέποντας την ομάδα να τα δίνει όλα και να προσπαθεί όσο μπορεί, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με την Αντβέρπ, από την άλλη ωστόσο... τραβάνε τα μαλλιά τους για τους όποιους περιορισμούς έχουν επιβληθεί  στην ομάδα, γεγονός που τους εμποδίζει να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους. 

Κάηκε ο Γκαλαμπίνοφ, δεν τον… βλέπουν τον Πέκχαρτ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται από τον Παναθηναϊκό η αναζήτηση επιθετικού, καθώς οι Νταμπίζας και Δώνης εξετάζουν τη λίστα τους και ψάχνουν τον «κατάλληλο», που θα ταιριάζει τόσο στα αγωνιστικά «θέλω» τους όσο και στα οικονομικά.

Το όνομα του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ όντως απασχόλησε το Τριφύλλι, ωστόσο φαίνεται πως ο Βούλγαρος φορ προτιμά τη Φροζινόνε. Αντίθετα, θετικός για τον Παναθηναϊκό είναι ο Τόμας Πέκχαρτ, όμως οι Πράσινοι δεν… καίγονται για την περίπτωσή του.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι καν στο top5 των επιλογών των Δώνη – Νταμπίζα και μόνο εάν δεν θα βρουν κάτι καλύτερο, θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Πέκχαρτ ζητάει άλλωστε συμβόλαιο 550.000 ευρώ, χρήματα που οι Πράσινοι δεν μπορούν να δώσουν, οπότε μπορεί να έρθει μόνος ως δανεικός από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags