Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάζαρος: «Μου μίλησε υποτιμητικά ο Μελισσανίδης και… – Όταν έμαθαν για Ολυμπιακό με απειλούσαν»
| 2018-07-23 20:30:00

Λάζαρος: «Μου μίλησε υποτιμητικά ο Μελισσανίδης και… – Όταν έμαθαν για Ολυμπιακό με απειλούσαν»

Sportdog Team
Λάζαρος: «Μου μίλησε υποτιμητικά ο Μελισσανίδης και… – Όταν έμαθαν για Ολυμπιακό με απειλούσαν»

Αποκαλυπτικός ο Χριστοδουλόπουλος για την συνάντησή τους.

Στην πολύωρη εκδίκαση της υπόθεσης για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην αίθουσα, ρωτήθηκε και απάντησε για την τελευταία συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις απειλές που υποστήριξε ότι δέχθηκε από ανθρώπους της ΑΕΚ.

«Το μόνο που μου είπαν είναι, να πάω να βρω τον Μελισσανίδη σε ένα εστιατόριο που ήταν. Όταν πήγα στο εστιατόριο, ο Μελισσανίδης μου είπε: Θέλω να βάλεις υπογραφή σε αυτό που συμφωνήσαμε πριν δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Αρνήθηκα! Μου έκανε υποτιμητικά σχόλια ο Μελισσανίδης και έφυγα»!

Όσον αφορά το εάν δέχθηκε πρόταση από την ΑΕΚ πριν τελειώσει η σεζόν, σημείωσε: «Όταν κατάλαβαν ότι με θέλει ο Ολυμπιακός, στις 14 Μάη την τελευταία μέρα, επικοινώνησαν με εμένα και τον εκπρόσωπο μου και μου έκαναν εν μέσω απειλών πρόταση να πάω να υπογράψω για δύο χρόνια με 500.000 το χρόνο. Αρνήθηκα κι εγώ και ο εκπρόσωπος μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags