Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περιμένει πρόταση από την Άντερλεχτ για τον Ένγκελς
| 2018-07-23 21:33:00

Κι άλλο «τρελό» μπαμ ο Ολυμπιακός - Κάνει σούπερ deal με τον... Βράνιες - Βροχή τα... ευρώ

του Παναγιώτη Νικολάου
Κι άλλο «τρελό» μπαμ ο Ολυμπιακός - Κάνει σούπερ deal με τον... Βράνιες - Βροχή τα... ευρώ

Κι άλλη μεγάλη κίνηση των ερυθρολεύκων που προχωρούν στο πλάνο τους.

Ο Ολυμπιακός προχωρά το πλάνο των εκκαθαρίσεων, αφού επισημοποιήθηκε η παραχώρηση του Αλεξί Ρομαό στη Ρεμς, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» από την προετοιμασία τους Μπιόρν Ένγκελς, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μάρκο Μάριν, στέλνοντάς τους πίσω στην Ελλάδα.

Οι τρεις τους αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, ενώ για τον Ένγκελς παίζει πολύ δυνατά το σενάριο του να κάνει δίδυμο με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, στην άμυνα της Άντερλεχτ.

Το όνομα του Βέλγου στόπερ έχει συνδεθεί το προηγούμενο διάστημα με πολλές ομάδες της πατρίδας του και ιδιαιτέρως με την Άντερλεχτ, η οποία έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, δίχως όμως να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Οι Βέλγοι στόχευαν στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. ο ένας εκ των οποίων ήταν ο Βράνιες, τον οποίο πήραν από την ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δεύτερου παίκτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να κάνουν κρούση για τον Ένγκελς.

Το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον «ερυθρόλευκο» άσο δεν έχει ατονήσει. Το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός ζητούσε πολλά για την παραχώρηση του Ένγκελς και έτσι η Άντερλεχτ έκανε υπομονή.

Πλέον, με τον παίκτη να είναι «κομμένος» και με τη βούλα και τους Πειραιώτες να προτίθενται να τον παραχωρήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς, τα δεδομένα είναι ευνοϊκά για την Άντερλεχτ, η οποία αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Βέλγο στόπερ. Μάλιστα, η οψιόν αγοράς που θα μπει σε ενδεχόμενη συμφωνία για τον Ένγκελς πιθανότατα θα φτάνει ή θα ξεπερνά τα περίπου 7 εκατ. ευρώ, που έδωσαν πέρυσι οι Ερυθρόλευκοι για να τον αγοράσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags