Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καμπανάκι» Μαρτίνς: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Ολυμπιακό – Κάποιοι παίκτες πρέπει…»
| 2018-07-24 23:59:00

«Καμπανάκι» Μαρτίνς: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Ολυμπιακό – Κάποιοι παίκτες πρέπει…»

Sportdog Team
«Καμπανάκι» Μαρτίνς: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Ολυμπιακό – Κάποιοι παίκτες πρέπει…»

Προβληματισμένος ο Πορτογάλος, έχει συγκεκριμένα παράπονα.

Ο Πέδρος Μαρτίνς, παρά τη νέα του Ολυμπιακού με 4-0 από την Αϊντχόφεν, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του για 60 λεπτά, ωστόσο σημείωσε πως κάποιοι παίκτες δεν τα… δίνουν όλα και χαλάνε την συνολική εικόνα.

"Ήμασταν πολύ καλοί για περίπου 60-65 λεπτά, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά τα χαλάσαμε όλα. Στα πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ήμασταν "σφιχτοί" ως ομάδα, αλλά προς το τέλος χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε τα τέσσερα γκολ. Πραγματικά, αν δει κάποιος την εικόνα μας στα πρώτα 60 λεπτά, είναι άδικο το σκορ.

Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξαναδεί φέτος στην προετοιμασία και θέλω να προειδοποιήσω κάποιους παίκτες ότι αν θέλουν να μπουν στην ενδεκάδα θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά.

Υπάρχουν κάποιοι που όντως δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι δυνατόν να μένουν στο τέλος τα λάθη που έκαναν άλλοι παίκτες. Πρέπει να δούμε αυτούς που όντως παλεύουν και δουλεύουν για να μείνουν στην ενδεκάδα", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για τα ματς με τη Λουκέρνη είπε: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η Λουκέρνη είναι πολύ καλή ομάδα στο ελβετικό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Χρειάζεται σοβαρότητα και στα δύο παιχνίδια γιατί μόνο με σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και θέλει τον σεβασμό μας".

Για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και την κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προσφέρει 1 εκ. ευρώ: "Πραγματικά λυπάμαι. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα δύναμης και κουράγιου στις οικογένειες που έχασαν συγγενείς και σπίτια. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να μείνουμε ενωμένοι.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η κίνηση που έκανε ο κ. Μαρινάκης, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι ο μοναδικός που θα προσφέρει από την ομάδα μας. Θα προσφέρουμε όλοι μας. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα εκεί. Να είμαστε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags