Facebook Pixel Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου – Τι του έφταιγε και τι άκουσαν οι παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-25 11:25:00

Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου – Τι του έφταιγε και τι άκουσαν οι παίκτες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου – Τι του έφταιγε και τι άκουσαν οι παίκτες

Έκπληξη από τον Ρουμάνο, ποιος είναι ο μεγάλος φόβος.

Ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-1 στην κατάμεστη Τούμπα τη Βασιλεία και πλέον πηγαίνει στη ρεβάνς, με στόχο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ και να προκριθεί.

Το γκολ των Ελβετών στο φινάλε, προφανώς και χάλασε το πάρτυ του ΠΑΟΚ, καθώς αν έμενε το 2-0, στην Τούμπα θα έκαναν από χθες το βράδυ τα πλάνα τους για την επόμενη φάση. Σε αυτό στεκόταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος παρότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ήξερε πως χάθηκε τεράστια ευκαιρία.

Ο Ρουμάνος μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν... τσαντισμένος, καθώς γνώριζε πως αν δεν δέχονταν γκολ ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την πρόκριση από την συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του. Το αντίθετο μάλιστα! Μοίρασε σε όλους συγχαρητήρια για την απόδοσή τους και τους μετέφερε την έκπληξή του που έπαιξαν τόσο καλά, ενώ η ομάδα ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είναι σίγουρα στο 100%!

Γι’ αυτό και ο Λουτσέσκου είναι αισιόδοξος, όπως και όλοι στον ΠΑΟΚ, ενόψει της ρεβάνς, καθώς παρότι η Βασιλεία είναι μία έμπειρη ομάδα, έδειξε και στην Τούμπα πως έχει πολλά προβλήματα και ότι δεν είναι η αντίπαλος που τρομάζει. Σίγουρα ο Δικέφαλος δεν πρέπει να την υποτιμήσει, καθώς αν τους δώσει τις ευκαιρίες ξανά όπως το βράδυ της Τρίτης, μπορεί να το πληρώσουν, όμως πριν την σέντρα της δεύτερης αναμέτρησης, φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, όλοι εκτιμούν, βάσει και των όσων είδαμε στο χορτάρι στο πρώτο ματς, την εξαιρετική επιθετική λειτουργία των ασπρόμαυρων. Ωστόσο, τα αμυντικά προβλήματα της Βασιλείας, βάζουν στην πολ ποζίσιον τον Δικέφαλο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags