Facebook Pixel Στέλνουν Πάντιτς για αντί - Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ
| 2018-07-25 12:45:00

Τρομερά πράγματα - Αυτόν θα φέρουν του Ουζουνίδη; – Από την εξέδρα βασικός στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερά πράγματα - Αυτόν θα φέρουν του Ουζουνίδη; – Από την εξέδρα βασικός στην ΑΕΚ!

 Αν είναι δυνατόν, μόνο... Βράνιες δεν φέρνουν του Μαρίνου.

Επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportdog.gr για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς ο Ουκρανός έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού, κάτι που σημαίνει πως θα λείψει τουλάχιστον έναν μήνα και ότι χάνει σίγουρα τα προκριματικά με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ.

Βέβαια, η απουσία του ενδέχεται να ξεπεράσει τον έναν μήνα, καθώς πρόκειται για παίκτη που δεν ρισκάρει να γυρίσει γρήγορα από την αποθεραπεία και για αυτό στην ΑΕΚ έχουν ήδη βγει στην αγορά και ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό, θέμα το οποίο σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr από την πρώτη στιγμή που τέθηκε νοκ-άουτ ο Ουκρανός!

Ήδη λοιπόν, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα στόπερ που έχουν προταθεί ή όντως εξετάζονται από την ΑΕΚ (σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα), όπως είναι ο Αλεξάνταρ Πάντιτς της Ντιναμό Κιέβου. Πρόκειται για Σέρβο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παρτίζαν Βελιγραδίου, το 2011 μεταπήδησε με Ραντ και στη συνέχεια πήγε στη Βιγιαρεάλ, ενώ πέρασε επίσης από τις Κόρδοβα, Εϊμπάρ και μετά πήγε στην Ουκρανία.

Ο Πάντιτς, παρότι έχει καλό βιογραφικό, δεν φαίνεται πως ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο θα μπορεί να βασιστεί πάνω του, θα έχει γεμάτες σεζόν, ποιότητα και εμπειρία. Ο Σέρβος όμως, πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια της Ντιναμό Κιέβου, ενώ σε πάρα πολλά ήταν στην εξέδρα ως θεατής. Αυτό το στοιχείο σίγουρα μειώνει τις πιθανότητες να ασχοληθεί, για την ώρα τουλάχιστον, πολύ σοβαρά μαζί του η ΑΕΚ.

Στην Ένωση δεν θέλουν απλά έναν παίκτη για να γεμίσουν το ρόστερ, αλλά ψάχνουν για έναν πραγματικό αντι-Βράνιες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουν. Ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό δυναμικό και γρήγορο, ο οποίος θα μπορεί να πάρει τη φανέλα βασικού, αλλά δεν θα γκρινιάζει κιόλας αν μείνει στον πάγκο, ειδικά μετά την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι.

Γι' αυτό το λόγο είναι δύσκολο να έχει κλείσει η μεταγραφή πριν από το πρώτο ματς με τη Σέλτικ, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν μεταγραφή ουσίας και όχι απλά να φέρουν έναν παίκτη για να γεμίσουν το ρόστερ. Η αναζήτηση θα συνεχιστεί και μόνο εφόσον δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν, θα επανέλθουν σε περιπτώσεις όπως είναι το Πάντιτς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags