Facebook Pixel Και Μολέντο και Μάρκοβιτς για Ολυμπιακό!
| 2018-07-26 14:32:00

Διπλό μπαμ μετά τον Αράο - Έχει παίξει στον ΠΑΟ, που «κολλάει» η Σίτι! - Εξτρέμ... τρέλα

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό μπαμ μετά τον Αράο - Έχει παίξει στον ΠΑΟ, που «κολλάει» η Σίτι! - Εξτρέμ... τρέλα

Είναι καψούρες εδώ και καιρό. Θα κάνει το ντου ο Μαρινάκης;

Τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο, μία υπόθεση που το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει εδώ και έναν μήνα, ότι σίγουρα παραμένει ανοιχτή και ότι θα απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες προς τα τέλη καλοκαιριού.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν αλλάξει πολλά με τον Βραζιλιάνο και η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά, τόσο για τον παίκτη όσο και για την Ιντερνασιονάλ και οι δυσκολίες μεγάλες για να υπάρξει συμφωνία τόσο με την ομάδα του, όσο και με τον Παναθηναϊκό που έχει ρήτρα 2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο Λιμάνι σίγουρα πιστεύουν πως ο Μολέντο θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης της ερυθρόλευκης άμυνας, όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους και ειδικά μετά από μία σοβαρή πριν μερικούς μήνες προσπάθεια, αποτυχημένη, δύσκολα θα παλέψουν δυνατά κάτι τόσο «βαρύ». Αν και, με την αμυντική εικόνα των ερυθρολεύκων στα μέχρι τώρα φιλικά, δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε κανένα σενάριο και καμιά ανατροπή.

Η… καψούρα για τα εξτρέμ και η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός όμως εκτός από κεντρικό αμυντικό, έναν ακόμα χαφ (του Αράο "ναυάγησε") και έναν επιθετικό που ψάχνει ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση πώλησης του Ανσαριφάρντ, αναζητεί κι έναν πολύ καλό εξτρέμ. Οι Πειραιώτες δεν είναι ούτε φέτος ικανοποιημένοι με τον Πάρντο και θεωρούν πως ήρθε η στιγμή να τον αντικαταστήσουν με κάτι καλύτερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που σας έχει μεταφέρει το τελευταίο διάστημα το Sportdog.gr, η… καψούρα των Ερυθρολεύκων είναι ο Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος άσος, για τον οποίο εσχάτως επέστρεψε και η Άντερλεχτ, παραμένει στη Λίβερπουλ, όμως δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, παρότι ταξίδεψε στην Αμερική για τα φιλικά των «κόκκινων», στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ούτε στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν εξακολουθεί να έχει πολύ ψηλά την περίπτωση Μάρκοβιτς και εκτιμά πως όσο περνάνε οι μέρες και δεν εμφανίζεται νέος «μνηστήρας», τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να τον φέρει στην Ελλάδα και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags