Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται Ελλάδα η UEFA για την ΑΕΚ – Απίθανο αυτό που ζήτησε η Σέλτικ από την Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-26 18:43:00

Έρχεται Ελλάδα η UEFA για την ΑΕΚ – Απίθανο αυτό που ζήτησε η Σέλτικ από την Ένωση

Sportdog Team
Έρχεται Ελλάδα η UEFA για την ΑΕΚ – Απίθανο αυτό που ζήτησε η Σέλτικ από την Ένωση

Γιατί έρχεται κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην Ελλάδα;

Επί ποδός πολέμου θα είναι την Παρασκευή όλοι στην ΑΕΚ; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται στην Αθήνα ειδικού κλιμακίου της UEFA, το οποίο θα επιθεωρήσει το ΟΑΚΑ σε μία καθιερωμένη επίσκεψη, η οποία δεν θα διαρκέσει μια και δύο ώρες, αλλά ολόκληρη τη μέρα.

Λόγω της πιθανής συμμετοχής της Ένωσης σε play offs και ομίλους του Champions League, η ομοσπονδία θέλει να ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες και τους χώρους του σταδίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και η Σέλτικ έχει αιτηθεί από την ΑΕΚ επίσκεψη στο ΟΑΚΑ για την οργάνωση, εφόσον βέβαια η σκωτσέζικη ομάδα προκριθεί μετά τη ρεβάνς με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Γλασκόβης δεν θεωρούν ότι έχουν ήδη προκριθεί. Μάλιστα ενημέρωσαν τους παράγοντες της ΑΕΚ, ότι έχουν κανονίσει και αντίστοιχη συνάντηση στο γήπεδο της Cork City με την οποία θα παίξουν στο Europa League αν αποκλειστούν από τη Ρόζενμποργκ.

Η ΑΕΚ απάντηε θετικά στο αίτημά της Σέλτικ και η πιθανή άφιξή τους στην Αθήνα αναμένεται να γίνει την Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags