Facebook Pixel Sportdog.gr | Εφτάψυχος ο Ατρόμητος - Στο… τσακ δεν πρόλαβε την ανατροπή του αιώνα, πάει για πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-26 22:40:00

Εφτάψυχος ο Ατρόμητος - Στο… τσακ δεν πρόλαβε την ανατροπή του αιώνα, πάει για πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Εφτάψυχος ο Ατρόμητος  - Στο… τσακ δεν πρόλαβε την ανατροπή του αιώνα, πάει για πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από 0-4, μείωσαν σε 3-4 οι Περιστεριώτες και ελπίζουν!

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει με 4-0 στη Λευκορωσία, όμως αντέδρασε και παρά την ήττα του με 4-3 στη Λευκορωσία από τη Ντιναμό Μπρεστ, διατηρεί μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League!

Το ματς

Χειρότερο ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα του μπήκε στο παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 13’. Στο 5’ η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα του Ατρομήτου μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Φιλίποβιτς την έστειλε στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι. Στο 13’ ο Μάντσον άπλωσε το χέρι του σε σέντρα από τα αριστερά, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο (α λα Πανένκα) ο Σαβίτσκι.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες του έκαναν αρκετές επιπόλαιες ενέργειες και αδυνατούσαν να συνδυαστούν σωστά. Στην ουσία η μοναδική φορά που απείλησαν οι Περιστεριώτες ήταν στο 37’, με τον Κουλούρη να περνά ωραία κάθετη πάσα στον Μπρούνο, αλλά αυτόν να κάνει πολύ κακό πλασέ και τον τερματοφύλακα της Ντιναμό να μπλοκάρει άνετα.

Τίποτα δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αντιθέτως ο Ατρόμητος συνέχισε να απειλεί με το… σταγονόμετρο και να έχει αστάθεια στα μετόπισθεν. Στο 61’ ο Νογιόκ έκανε χαμηλή σέντρα από τα δεξιά, με τους αμυντικούς να αδρανούν και να αφήνουν τον Σαβίτσκι να κάνει το 3-0 με κοντινό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ακόμα χειρότερη ήταν η αντίδραση της άμυνας στο 70’. Ο Φαμέγιε έφυγε στην πλάτη της άμυνας και νικήθηκε από τον Μίρκοβιτς σε τετ α τετ, όμως οι παίκτες του Ατρομήτου δεν απομάκρυναν την μπάλα. Αυτή κατέληξε στον Σαβίτσκι, που ολοκλήρωσε το χατ τρικ του κάνοντας το 4-0 με αριστερό σουτ.

Ο Ατρόμητος άργησε, όμως… ξύπνησε και ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο 20λεπτο! Στο 74’ ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα της Ντιναμό, έκλεψε την μπάλα και μείωσε σε 4-1 με δεξί πλασέ προ κενής εστίας. Ο Ατρόμητος πίεσε και στο 80’ μείωσε ακόμα περισσότερο, όταν ο Βερετίλο πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά υπό την πίεση του Βούγιακιτς μετά από σέντρα του Γιαννούλη. Οι Περιστεριώτες, ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Στο 88’ ο Κουλούρης έπιασε ένα φοβερό δεξί σουτ εκτός περιοχής, μείωσε σε 4-3 και έδωσε ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Μέσα στη γενική μετριότητα του Ατρομήτου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ξεχώρισε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας άσος ήταν κινητικός σε όλο το παιχνίδι, ενώ το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε στο 88’ ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό για την πρόκριση!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε τον Ατρόμητο με σχήμα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Μίρκοβιτς, με τους Νάτσο, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη από δεξιά στα αριστερά στην άμυνα. Στον άξονα έπαιξαν ο Μάντσον με τον Μπουσουλάτζιτς, με τον Βασιλακάκη μπροστά τους ως «δεκάρι». Στο δεξί άκρο της επίθεσης κινήθηκε ο Μπρούνο, στο αριστερό ο Μανούσος και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Η ΦΑΣΗ: Η γκολάρα του Κουλούρη στο 88’ ήταν εξαιρετικής ομορφιάς, με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να κάνει τίποτα στο πολύ ωραίο δεξί σουτ του Έλληνα φορ από μακρινή απόσταση.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Μαρτίνεθ είχε καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές, ενώ σωστά υπέδειξε πέναλτι κατά του Ατρομήτου στο 13’.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Οι Περιστεριώτες φάνηκαν ανέτοιμοι, όμως έβγαλαν χαρακτήρα την ώρα που ήταν… ξεγραμμένοι. Πέτυχαν τρία εκτός έδρας και ελπίζουν να ολοκληρώσουν μια τρομερή ανατροή στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ντιναμό Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Παβλιουτσένκο-Νόγιοκ, Κίκι, Φιλίποβιτς (44΄ Νεκχάιτσεκ), Βερέτιλο, Γιούζεπτσουκ (76΄ Βίτος), Οσουτσούκου (62΄ Ζαλέσκι), Σαβίτσκι, Κάργας, Κομπλένκο, Φαμέγιε

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐα, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο(46΄ Ενσικουλού), Βασιλακάκη (46΄ Γαρουφαλιάς), Μανούσος (75΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

 

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags