Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πέκχαρτ, Γκαλαμπίνοφ και δύο σέντερ φορ
| 2018-07-27 10:43:00

Mεγάλο «μπαμ» Νταμπίζα με δύο σέντερ φορ! – Ποιους έβαλε… στον πάγκο για να φέρει τον παικταρά

του Νίκου Στεργίου
Mεγάλο «μπαμ» Νταμπίζα με δύο σέντερ φορ! – Ποιους έβαλε… στον πάγκο για να φέρει τον παικταρά

Ασοι στο μανίκι που δεν έχουν γραφτεί πουθενά. Θα του κάτσουν;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το θέμα του επιθετικού στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας καθημερινά έχει επαφές με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές, ώστε να βρει τον εκλεκτό και να τον ντύσει στα πράσινα μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπως έχει ζητήσει ο Γιώργος Δώνης.

Τα δύο ονόματα που απασχολούν το Τριφύλλι, είναι του Τόμας Πέκχαρτ και του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Είναι δύο δύσκολες περιπτώσεις, οι οποίες όντως βρίσκονται στη λίστα του Τεχνικού Διευθυντή των Πρασίνων, ωστόσο καμία δεν είναι ακόμα ιδιαιτέρως προχωρημένη.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έχει μεγάλο συμβόλαιο με την Χάποελ Μπερ Σεβά, που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί και δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει για τον συγκεκριμένο ο Παναθηναϊκός. Ο Νταμπίζας στις συζητήσεις που είχε με την πλευρά του παίκτη, τους μετέφερε πως όντως τους ενδιαφέρει ο Πέκχαρτ, ωστόσο θα ασχοληθούν μαζί του μόνο εάν μπορεί να γυρίσει είτε ως ελεύθερος και να ρίξει το κασέ του είτε με δανεισμό από τους Ισραηλινούς. Ο μάνατζέρ του έχει διαμηνύσει πως μπορεί να τα καταφέρει να βρει άκρη με την ομάδα του, ενώ για το συμβόλαιο τα μηνύματα είναι επίσης θετικά, καθώς ο Πέκχαρτ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Γκαλαμπίνοφ είναι πιο δύσκολη αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί η Τζένοα που δεν τον υπολογίζει, να συζητάει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του, ωστόσο ο 29χρονος Βούλγαρος φορ δεν δείχνει «ζεστός» με την προοπτική της Ελλάδας.

Πάντως, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, τόσο ο Πέκχαρτ όσο και ο Γκαλαμπίνοφ είναι οι εναλλακτικές λύσεις για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Κανείς από τους δύο δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς ο Νταμπίζας συζητάει τις τελευταίες μέρες για δύο άλλους παίκτες και μόνο εάν δεν προχωρήσει κάποια από αυτές τις υποθέσεις, θα στραφεί ξανά στους Πέκχαρτ ή Γκαλαμπίνοφ.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Τριφυλλιού, σε συνεννόηση με τον Δώνη, τεχνηέντως αφήνει να παίζουν στον Τύπο τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς τα χρησιμοποιεί για να πιέσει τον φορ που έχει ξεχωρίσει και θέλει να φέρει στο Τριφύλλι. Το όνομα ακόμα δεν έχει διαρρεύσει και ο Νταμπίζας το κρατάει κρυφό, καθώς θεωρεί πως δεν θα βοηθήσει στην διαπραγμάτευση, ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για γνωστό επιθετικό και μεταγραφή που θα συζητηθεί…

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν ισχύουν οι Πέκχαρτ και Γκαλαμπίνοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags