Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ - Ξανά στο προσκήνιο ο Βέρνμπλουμ
| 2018-07-27 12:45:00

Σκάει τρελή πώληση στον ΠΑΟΚ, έξαλλος ο Λουτσέσκου – Τι ζήτησε ο Ρουμάνος, πώς απαντάει ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει τρελή πώληση στον ΠΑΟΚ, έξαλλος ο Λουτσέσκου – Τι ζήτησε ο Ρουμάνος, πώς απαντάει ο Σαββίδης!

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά, όμως ο Ιβάν ετοιμάζει ρελάνς με μεταγραφάρα.

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για το ενδεχόμενο πώλησης από τον ΠΑΟΚ του Χοσέ Μαουρίσιο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία, ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει καμία πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μάλιστα, όπως διευκρίνιζαν από τον Δικέφαλο, υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με τη Βασιλεία, ωστόσο η παρουσία του μάνατζέρ του στην Θεσσαλονίκη, δείχνει πως κάτι τρέχει. Ο ίδιος θα ήθελε να πάρει τον πελάτη του από τον ΠΑΟΚ, καθώς φημολογείται πως μπορεί να φέρει πρόταση από την Σαουδική Αραβία ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ (και 2.5 ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη!), ωστόσο ο Μαουρίσιο δεν… τρελαίνεται.

Ο ποδοσφαιριστής περνάει καλά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ και απολαμβάνει της εκτίμησης του Λουτσέσκου, ο οποίος είναι κάθετα αντίθετος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, στο ενδεχόμενο να πουληθεί ο συγκριμένος παίκτης. Μάλιστα, ο Ρουμάνος έχει ενημερώσει σχετικά και την διοίκηση και πολλοί εκτιμούν πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει «τρέξει» ακόμα το θέμα, καθώς αν έφευγε ο Βραζιλιάνος ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Βασιλεία, τότε δεν θα άρεσε στον κόουτς.

Για την ώρα λοιπόν και όσο ο Μαουρίσιο δεν αλλάζει γνώμη, παρά τις πιέσεις του μάνατζέρ του, φαντάζει δύσκολο το ενδεχόμενο να φύγει. Στον ΠΑΟΚ πάντως, ειδικά αν η πρόταση είναι πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα και ήδη ψάχνονται για το πώς θα… απαντήσουν στην αποχώρησή του.

Γι’ αυτό και εντείνουν τις πιέσεις τους για τον Τόμας Βέρνμπλουμ, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο τους στόχο για το φετινό καλοκαίρι. Ο Σουηδός χαφ δεν έχει φύγει από το προσκήνιο και όσο δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση από αυτή του Δικεφάλου, το θέμα του παραμένει ανοιχτό. Ο ίδιος φαίνεται πως πλέον σκέφτεται πιο σοβαρά την προοπτική του ΠΑΟΚ, όμως δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και η υπόθεση έχει γίνει σήριαλ!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags