Facebook Pixel Φεύγει ο Παντελίδης από Αστέρα; Τι γίνεται με Κάναντι στον Ατρόμητο
| 2018-07-27 15:45:00

Βόμβα σε ελληνική ομάδα – Φεύγει ο προπονητής παρά τις επιτυχίες – Ο πιο τυχερός κόουτς στη Λίγκα;

Sportdog Team
Βόμβα σε ελληνική ομάδα – Φεύγει ο προπονητής παρά τις επιτυχίες – Ο πιο τυχερός κόουτς στη Λίγκα;

Ρεπορτάζ για δύο σουπερλιγκάτες ομάδες στο Sportdog.gr.

Αν και ξεκίνησαν από τελείως διαφορετικές αφετηρίες, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, βρέθηκαν στο τέλος της ευρωπαϊκής τους βραδιάς την Πέμπτη, να έχουν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Να βρίσκονται δηλαδή τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πρόκριση.

Οι Αρκάδες παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 μέσα στην έδρα της Χιμπέρνιαν, στο φινάλε έδειξαν τάσεις αυτοκτονίας και τελικά έχασαν με 3-2, εξέλιξη που σαφώς δυσκολεύει το έργο της πρόκρισης. Παρόλα αυτά, ο Σάββας Παντελίδης είναι αισιόδοξος και βάσει των όσων είδε και στο χθεσινό ματς, εκτιμά πως μπορεί η ομάδα του να περάσει στον επόμενο γύρο.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο εάν θα βρίσκεται και αυτός στον πάγκο για τα επόμενα προκριματικά. Ο Έλληνας κόουτς, όπως έλεγε σε συνεργάτες του πριν από το πρώτο παιχνίδι στην Σκωτία, στόχος του ήταν να κάνουν δύο καλά ματς, να περάσει ο Αστέρας στον επόμενο γύρο και εφόσον δεν λυθούν τα προβλήματα που έχει με την διοίκηση, να φύγει με το κεφάλι ψηλά.

Ο Παντελίδης είναι ενοχλημένος από τα όσα έχουν γίνει στη μεταγραφική περίοδο και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως ο Αστέρας έχει κάνει 10 μεταγραφές μέχρι τώρα και το βράδυ της Πέμπτης αγωνίστηκες μόλις ένας από τους νέους παίκτες. Ο έμπειρος κόουτς άλλωστε, από την αρχή του καλοκαιριού έβλεπε ποδοσφαιριστές που του είχαν προταθεί και είχε «κόψει» να έρχονται κανονικά στην Τρίπολη και άλλους που ζητούσε, να μην συζητούνται καν!

Όλα αυτά τον έχουν ενοχλήσει πολύ και έχουν φέρει σε οριακό σημείο τις σχέσεις του με τους Καϋμενάκη και Μπάκο και δεν αποκλείεται μετά τη Χιμπέρνιαν, να σκάσει η… βόμβα της αποχώρησης.
 
Περιμένει πρόκριση ο Σπανός, αλλιώς…

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, παρότι ξεκίνησε εφιαλτικά κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ και βρέθηκε να χάνει 4-0 στο 70’, με μία επική αντεπίθεση στο φινάλε και αρκετή τύχη, μείωσε σε 4-3 και έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς. Γι’ αυτό και αρκετοί σχολίαζαν πως ο Κάναντι, για ακόμα μία φορά, έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι!

Πάντως, οι Περιστεριώτες αν θέλουν να προκριθούν θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα, καθώς η εικόνα τους για 70 λεπτά ήταν απαράδεκτη. Λογικά, μετά και τα τρία γκολ και με τη ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα χωρίς εμπειρία στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα πάρει την πρόκριση, ωστόσο πολλοί που είναι κοντά στην ομάδα, σχολίαζαν το βράδυ της Πέμπτης πως δεν έχουν δει πιο τυχερό προπονητή από τον Κάναντι. Έχει… άστρο!

Αυτό θα πρέπει να λάμψει ωστόσο και στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς ο Σπανός έχει σίγουρη την ευρωπαϊκή πορεία, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο γύρο και αυτό σημαίνει πως έχει υπολογίσει στο μπάτζετ της ομάδας και τα χρήματα που θα έρθουν από αυτή στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags