Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κόκκινα ο παικταράς που έκανε πρόβες με τον ΠΑΟΚ! - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του
| 2018-07-27 20:28:00

Στα κόκκινα ο παικταράς που έκανε πρόβες με τον ΠΑΟΚ! - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του

Sportdog Team
Στα κόκκινα ο παικταράς που έκανε πρόβες με τον ΠΑΟΚ! - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του

Κίνηση που άφησε σύξυλη... τη Λίγκα και όσους τον πολιόρκησαν.

Ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι ο Πέδρο Κόντε, καθώς πραγματοποίησε τρομερή χρονιά πέρυσι και φυσιολογικά τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των "μεγάλων" της Superleague.

Tο όνομά του "έπαιξε" στα ρεπορτάζ των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να εμφανίζονταν ως οι επικρατέστεροι για να υπογράψουν τον Ισπανό επιθετικό.

Η περίπτωσή του είχε μείνει στάσιμη για κάποιο καιρό και σήμερα επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά όχι για κάποια ελληνική ομάδα, αλλά για τον Ερυθρό Αστέρα!

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, Κόντε και ΠΑΣ ήρθαν σε συμφωνία με την σερβική ομάδα, αν και το deal μόνο ευχαριστημένο δεν θα άφησε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Κι αυτό γιατί, από εκεί που στόχευε μίνιμουμ στη ρήτρα του Κόντε (έφτανε τις 900.000 ευρώ) ή και παραπάνω, με την προ 40ημέρου πρόταση των Αράβων, τώρα έκλεισε τη συμφωνία στις 600.000 ευρώ.

Μάλιστα, αυτά τα χρήματα αναμένεται να δοθούν στην ομάδα της Ηπείρου σε δύο δόσεις, με τον κ. Χρισροβασίλη να νιώθει και ανακουφισμένος που δεν κινδύνευσε να χάσει ακόμα και ως ελεύθερο τον 30χρονο φορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags