27/07/18 - 22:27

Είναι οριστικό: Το ξέκοψε ο Δώνης και τον κόβει - «Έξαλλος» και ο Νταμπίζας - Θα γυρίσει μόνο αν...

Το δίδυμο δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Καυτό παρασκήνιο.

του Νίκου Στεργίου
Είναι οριστικό: Το ξέκοψε ο Δώνης και τον κόβει - «Έξαλλος» και ο Νταμπίζας - Θα γυρίσει μόνο αν...
3.590views 0shares

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με αρκετά ονόματα να ακούγονται. Φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως, άλλα έχουν βάση στην πραγματικότητα και άλλα όχι.

Η περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη εξακολουθεί να συνδέεται με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα γίνεται αρκετός ντόρος αναφορικά με τον διεθνή άσο και την πιθανότητα επαναπατρισμού του για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε επισημάνει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα υπ’ όψιν των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Αθανασιάδης ουσιαστικά έχει «κοπεί» από τη μεταγραφική λίστα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θεωρεί ότι ο Έλληνας άσος δεν ταιριάζει αγωνιστικά στα «θέλω» του, ενώ σίγουρα τα όσα γίνονται γνωστά κατά καιρούς για την εξωγηπεδική ζωή του παίκτη λειτουργούν ως μειονέκτημα.

Παρόμοια είναι η άποψη του τεχνικού διευθυντή των Πρασίνων, Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος ασχολείται με άλλες περιπτώσεις επιθετικών και μάλιστα φέρεται να… απορεί για όσα γράφονται στον Τύπο αναφορικά με τον Αθανασιάδη.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, άσχετα με όσα γράφονται. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψει ο Αθανασιάδης στη μεταγραφική λίστα των Πρασίνων είναι να «χαλάσουν» οι υπόλοιπες υποθέσεις που δουλεύει η ομάδα και να αναγκαστεί να προχωρήσει σε μια επιλογή ανάγκης για την επίθεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ