Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει στο Λιμάνι!
| 2018-07-28 08:00:00

«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι - Επιβεβαίωση sportdog.gr - Ήρθε το θηρίο!

Sportdog Team
«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι - Επιβεβαίωση sportdog.gr - Ήρθε το θηρίο!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Από τις 7 Ιουνίου γράφαμε, στο θέμα με τίτλο Στον «αέρα» τελειωμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού - «Παίζει» επιστροφή που θα τρελάνει τους οπαδούς, ότι ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στο Λιμάνι!

Ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει πανηγυρικά, σήμερα, ο  Τύπος με δημοσιεύματά του, παρά τις διαψεύσεις που υπήρχαν τότε!

Μεταξύ άλλων, γράφαμε στο ρεπορτάζ ότι... ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα, είναι αυτό του Βασίλη Τοροσίδη! Ο Έλληνας άσος μάλιστα, κυκλοφορεί πλέον ως ελεύθερος στην αγορά, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπολόνια και έτσι η περίπτωσή του είναι αρκετά ελκυστική. Ο «Τόρο» έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται και σίγουρα αποτελεί μία καλή λύση για τους Πειραιώτες, καθώς γνωρίζει την ομάδα και το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής, ενώ και τα λεφτά που ζητάει, δεν ξεφεύγουν για το μπάτζετ του φετινού Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ έχει μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου η επιστροφή του στο Λιμάνι έχει έρθει πιο κοντά...

Στην Ελλάδα ο Μεριά

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Γιασίν Μεριά, με τον Τυνήσιο στόπερ να έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον 25χρονο αμυντικό για τρία χρόνια, ολοκληρώνοντας μέσα στην ημέρα και επίσημα τη μεταγραφή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags