Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπάχαλο με Καρέλη - Στα όρια ο Λουτσέσκου, για ποιον παλεύει - Χαμός αν φύγει 11αδάτος!
| 2018-07-28 13:00:00

Μπάχαλο με Καρέλη - Στα όρια ο Λουτσέσκου, για ποιον παλεύει - Χαμός αν φύγει 11αδάτος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μπάχαλο με Καρέλη - Στα όρια ο Λουτσέσκου, για ποιον παλεύει - Χαμός αν φύγει 11αδάτος!

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή, «προειδοποιεί» ο Ρουμάνος.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του να έχουν στρέψει την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Βασιλεία, ωστόσο παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τα μεταγραφικά ζητήματα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες, δεν αποκλείεται σύντομα να… σκάσει και μεταγραφή, πιθανότατα φορ!

Το όνομα του Νίκου Καρέλη παραμένει στο προσκήνιο, ωστόσο όπως σας έχει μεταφέρει και τις προηγούμενες ημέρες το Sportdog.gr, ο Έλληνας άσος δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν κάτι καλύτερο και συζητάνε με παίκτη που παίζει στο εξωτερικό, ωστόσο ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού δεν βγαίνει από το κάδρο.

Ειδικά από τη στιγμή, που μετά τη Βασιλεία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Πρίγιοβιτς, για τον οποίο πριν από το Μουντιάλ υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις ότι θα έρθει μεγάλη πρόταση, πιθανότατα από την Αγγλία!

Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου, δεν… τρελαίνονται στην Τούμπα

Ένα όνομα το οποίο είχε παίξει δυνατά και τον περασμένο Ιανουάριο επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ καθώς τα ΜΜΕ της Ισπανίας τονίζουν πως εξετάζεται και πάλι ο Αλίν Τόσκα που ανήκει στη Μπέτις. Πρόκειται για αριστερό μπακ που έχει προτείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και για τον οποίο η ισπανική ομάδα είχε πληρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αποκτήσει στις αρχές του 2017 ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021.

Το θέμα βέβαια στον Δικέφαλο είναι πως σπάνια… προχωράνε οι προτάσεις του Λουτσέσκου, ο οποίος δυσκολεύεται πολύ να περάσει δικό του παίκτη, καθώς στην διοίκηση θέλουν πιο μεγάλα «μπαμ» και όχι παίκτες-εργαλεία.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ρουμάνος κόουτς έχει δραστηριοποιηθεί αρκετά για τον Τόσκα και θα προσπαθήσει να τον φέρει στην Τούμπα, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Αν πάντως «κλειδώσει» την πρόκριση με την Βασιλεία, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες!

Τρομερό μπέρδεμα με Μαουρίτσιο, ούτε να ακούει δεν θέλει ο Λουτσέσκου

Τα σενάρια για τον Μαουρίσιο συνεχίζονται και σήμερα, καθώς όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr με χθεσινό του ρεπορτάζ , ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κάνει τα πάντα για να πείσει τον παίκτη να φύγει από την Τούμπα.

Ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση, ωστόσο ο ατζέντης εμφανίζεται σίγουρος πως θα έρθουν πολλά χρήματα από τη Σαουδική Αραβία, τα οποία μπορούν να πείσουν τον ΠΑΟΚ να πει το «ναι» και τον Βραζιλιάνο να αλλάξει γνώμη.

Ο Μαουρίσιο αυτή τη στιγμή δεν θέλει να αφήσει τον Δικέφαλο και την Θεσσαλονίκη, ωστόσο επειδή τα λεφτά θα είναι πάρα πολλά, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι στο τέλος δεν θα… υποκύψει.

Αυτός πάντως που δεν αλλάζει γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θεωρεί κομβικό παίκτη τον Βραζιλιάνο για τον νέο ΠΑΟΚ και το έχει μεταφέρει αρμοδίως στην διοίκηση. Έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον χάσει και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, είναι αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags