Facebook Pixel Sportdog.gr | Τοροσίδης: «Το είχα πει πως θα γυρίσω - Δίπλα μας ο κόσμος γιατί θα είναι δύσκολα...» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-28 19:02:00

Τοροσίδης: «Το είχα πει πως θα γυρίσω - Δίπλα μας ο κόσμος γιατί θα είναι δύσκολα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τοροσίδης: «Το είχα πει πως θα γυρίσω - Δίπλα μας ο κόσμος γιατί θα είναι δύσκολα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα άσου που επέστρεψε για να πάρει τίτλους.

Στον Ολυμπιακό μετά από πεντέμισι χρόνια γύρισε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν τη νέα προσπάθεια, για να μπορέσει να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Βασίλη αισθάνεσαι πώς επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα, όταν είχα φύγει το 2013 είχαν πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω,. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει».

Θα ήθελες επιστρέφοντας στο γήπεδο Καραϊσκάκη να στείλεις κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα σε δει να φορές ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;

«Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags