30/07/18 - 03:29

Μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα από τον Μιλόγεβιτς

Δεν ξέχασε τη χώρα μας ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου.

Sportdog Team
Μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα από τον Μιλόγεβιτς
1.393views 0shares

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και δεν θα μπορούσε να μην συμπαρασταθεί στη χώρα μας για τις φονικές πυρκαγιές, που στέρησαν τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σούντουβα.

Πριν σχολιάσω τον αγώνα πρέπει να πω ότι είναι μια θλιβερή ημέρα για εμένα εξαιτίας όλων των γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Θα ήθελα εξ' ονόματος μου και εξ' ονόματος των παικτών, να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των πληγέντων.

Μπορώ να σας πω ότι πριν τον αγώνα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρέσβη μας. Για άλλη μια φορά ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια συμβολική κίνηση και τους ευχαριστώ, ολόκληρο τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα, πρώτον διότι δείξαμε ότι είμαστε άνθρωποι.

Ελπίζω ότι η Ελλάδα μας, η ορθόδοξη αυτή χώρα, θα ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα διότι πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο είστε ενήμεροι αλλά είναι σοβαρή η καταστροφή. Μόλις όλο αυτό τελειώσει, ελπίζω να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατόν", ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ