Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κόλπο α λα Μιραλάς από Μαρινάκη για Μάρκοβιτς
| 2018-07-29 21:45:00

Θα ρίξει βόμβα ο Μαρινάκης και θα τους ξεράνει – Έξυπνο κόλπο... Μιραλάς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα ρίξει βόμβα ο Μαρινάκης και θα τους ξεράνει – Έξυπνο κόλπο... Μιραλάς!

Φέρνει παίκτη που τα σπάει. Όλο το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι» και ο Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι ψηλά στη λίστα του.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι έσπευσαν να διαψεύσουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, που μιλούσαν για… τελειωμένη υπόθεση και συμφωνία με τη Λίβερπουλ και τον Σέρβο άσο.

Ωστόσο, η εν λόγω διάψευση δεν συνεπάγεται ότι ο Μάρκοβιτς δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες. Απλώς διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί σε Σερβία και Αγγλία.

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια, αφού πρώτα έχουν προχωρήσει σε διαψεύσεις, οι οποίες αποτελούν περισσότερο κινήσεις τακτικές.

Αυτό έχει συμβεί σε πολλά από τα μεγάλα «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού θυμίζουμε πως… διαψεύσεις υπήρξαν σε μεταγραφικές υποθέσεις παικτών που τελικά φόρεσαν τα ερυθρόλευκα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο Κέβιν Μιραλάς και εσχάτως ο Γιασίν Μεριά. Συνεπώς, δεν αποκλείεται ο Μάρκοβιτς να προστεθεί στην εν λόγω εάν τα πράγματα «κυλήσουν» ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό.

Εξετάζοντας ρεαλιστικά τα στοιχεία της υπόθεσης, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με την υπόθεση του Σέρβου εξτρέμ. Το timing είναι ιδανικό, αφού η Λίβερπουλ επιστρέφει από τις ΗΠΑ την ερχόμενη Παρασκευή και καλείται να ρυθμίσει της εκκρεμότητες που υπάρχουν, μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ έχει δικαίωμα να πουλήσει παίκτες μέχρι τις 31 Αυγούστου).

Ο Μάρκοβιτς δεν υπολογίζεται από τους «Reds» και πρέπει να αποφασίσει το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Η Λίβερπουλ λειτουργεί ως «σύμμαχος» των Πειραιωτών, καθώς θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα μπορεί να υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες, όπως η «σφήνα» άλλων ομάδων. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα γράφτηκε ότι την περίπτωση του Μάρκοβιτς εξετάζουν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Σταντάρ Λιέγης. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» και κοιτάζει εναλλακτικές λύσεις με εξτρέμ αναλόγου διαμετρήματος και αξίας του Σέρβου άσου. Προς το παρόν, όμως, το βάρος δίνεται στον παίκτη της Λίβερπουλ και δεν υπάρχει κάποια άλλη υπόθεση το ίδιο προχωρημένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags