Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο Ακπόμ: Τα γκολ του, ο τσακωμός με προπονητή και ο... τραυματισμός διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-29 21:32:00

Αυτός είναι ο Ακπόμ: Τα γκολ του, ο τσακωμός με προπονητή και ο... τραυματισμός διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Αυτός είναι ο Ακπόμ: Τα γκολ του, ο τσακωμός με προπονητή και ο... τραυματισμός διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Ακπόμ βρίσκεται μια ανάσα από το να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Ο Άγγλος άσος με νιγηριανές ρίζες αποκτήθηκε από την Άρσεναλ ως σπουδαίο ταλέντο το 2013, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους "κανονιέρηδες" και μετά από έξι διαδοχικούς δανεισμούς σε ομάδες (Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Χαλ και Σιντ Τρούιντεν), ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος άσος διακρίνεται για την ταχύτητα και τη μεγάλη έφεσή του στην ντρίμπλα. Αρέσκεται να κινείται περιφερειακά και όχι ως σέντερ φορ περιοχής. Σε αντίθεση με την παρουσία σε αγώνες μικρότερων ηλικιών, όπου σκόραρε... με το τσουβάλι, ο Ακπόμ έχει παρουσιάζει δυσκολία στο γκολ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, σκοράροντας μόλις 9 φορές, τις 6 εκ των οποίων την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Σιντ Τρούιντεν.

Ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για την παρουσία του με τα κλιμάκια της εθνικής Αγγλίας, καθώς έχει πετύχει 20 γκολ σε 44 εμφανίσεις.

Όσον αφορά στην καριέρα του στην Άρσεναλ, ο Ακπόμ με την πρώτη ομάδα του συλλόγου από το Λονδίνο, έχει καταγράψει 12 συμμετοχές, μοιράζοντας και δύο ασίστ, ενώ με την U23 των Κανονιέρηδων "έπασε" τα κοντέρ, με 33 γκολ σε 50 συμμετοχές!

Πέραν από τις ικανότητές του στο γήπεδο και τα γκολ του, υπάρχουν δύο ακόμα διάσημα βίντεο του Ακπόμ. Το ένα αφορά την "έκρηξή" του όταν έγινε αλλαγή σε ένα παιχνίδι της Χαλ και το έτερο όταν τραυμάτισε κατά λάθος έναν διαιτητή, φορώντας τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags