30/07/18 - 11:45

Στα… άκρα ΠΑΕ και Γιαννακόπουλος, βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού – Ποιος θα δώσει το 500αρικο;

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο sportdog.gr.

του Νίκου Στεργίου
Στα… άκρα ΠΑΕ και Γιαννακόπουλος, βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού – Ποιος θα δώσει το 500αρικο;
2.929views 97shares

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η κόντρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ ή καλύτερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα τόσο από τις τελευταίες επαφές των δύο πλευρών, όσο και από τα συνεχόμενα «χτυπήματα» της Πράσινης προς τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ. 

Η τελευταία τους κόντρα αφορά στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην πράσινη ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου. Η πράσινη ΠΑΕ έχει χρέος προς τη «Μάνα του Λόχου» 590.000 ευρώ (από τη χρήση του γηπέδου) και οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου πρότειναν τη μείωση των δόσεων από 60 -που ήταν συμφωνημένο με βάση την υπάρχουσα σύμβαση- σε έξι. Με την καταβολή 100.000 ευρώ σε κάθε δόση, προκειμένου να εξοφληθεί το εν λόγω ποσό.

Αυτή η πρόταση έγινε την Παρασκευή 27 Ιουλίου και η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου απάντησε αρνητικά, καθώς δεν δέχονται ούτε το μίσθωμα των 500.000 ευρώ για την χρήση του «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά ούτε και την εξόφληση του υπάρχοντος χρέους προς τον Ερασιτέχνη σε έξι δόσεις.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας σημείωσαν πως αν δεν υπάρξει συμφωνία θα δηλώσουν ως έδρα το ΟΑΚΑ ή τη Ριζούπολη και σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, δεν αποκλείεται άμεσα να γίνουν και σχετικά ραντεβού.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και πρόκειται για ένα ζήτημα που «καίει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού και σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα:

"Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλομενων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018 ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000, δηλαδή να εχουμε έκπτωση 90.000 ευρώ.

Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000ευρω. Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ".

Θα… παρακαλούσαν να είναι αλήθεια!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο θέμα των μεταγραφών, ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να ψάχνει την ελληνική αγορά για νεαρούς παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη στελέχωση του ρόστερ, ενώ συζητάει καθημερινά με μάνατζερ ώστε να βρεθεί ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά την «υποτιθέμενη» πρόταση της Τράμπζονσπορ για τον Κολοβέτσιο, ύψους 500.000 ευρώ, δυστυχώς για τους Πράσινους δεν ισχύει. Οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται για τον Έλληνα άσο και ούτε δίνουν αυτά τα χρήματα, για τα οποία στο Τριφύλλι θα... άναβαν λαμπάδα αν ερχόντουσαν.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ