Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Σιμόες, Μπριζ και ανανέωση στην ΑΕΚ
| 2018-07-30 14:05:00

«Παιχνίδια» μάνατζερ στην ΑΕΚ, δεν… μασάει ο Τίγρης – Πάει να τον στήσει - Ούτε να ακούει ο Μαρίνος

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Παιχνίδια» μάνατζερ στην ΑΕΚ, δεν… μασάει ο Τίγρης – Πάει να τον στήσει - Ούτε να ακούει ο Μαρίνος

Οι εξελίξεις θα τρέξουν γιατί ο Μελισσανίδης «τρελαίνεται».

Σε ρυθμούς Σιμόες κινούνται τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο «έσκασε» το θέμα με την πρόταση της Μπριζ, το οποίο όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει και το οποίο μοιάζει με ένα… ωραίο στημένο κόλπο του μάνατζέρ του. 

Για την ακρίβεια, δεν έφτασε ποτέ πρόταση των Βέλγων στην ΑΕΚ, αλλά έγινε κρούση από συνεργαζόμενο με την ομάδα, άσχετο με τον μάνατζερ του Σιμόες ατζέντη, για το αν και κατά πόσον η Ένωση παραχωρεί τον Πορτογάλο άσο. Οι κιτρινόμαυροι ωστόσο ξεκαθάρισαν άμεσα πως ο παίκτης θεωρείται «κολώνα» της νέας ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και ότι δεν βρίσκεται πως παραχώρηση.

Δεν πρέπει να θεωρείται πάντως τυχαίο το γεγονός, πως ο μάνατζερ του Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, αναμένεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες και ίσως να είναι και αύριο εδώ για το φιλικό με τη Γαλατά, ώστε να «γνωριστεί» με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς

Άλλωστε, σιγά – σιγά στην ΑΕΚ θα πρέπει να ασχοληθούν και πάλι σοβαρά με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου άσου, το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Η Ένωση φυσικά θέλει να τον κρατήσει και αυτό θα μεταφέρει στον μάνατζέρ του και ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ενώ από την πλευρά του ο Σιμόες, που επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, σίγουρα θα ήθελε αύξηση αποδοχών και η πρόταση-ενδιαφέρον της Μπριζ, θα τον βοηθήσει να… πιέσει.

Βέβαια, ο Μελισσανίδης δεν είναι «χθεσινός» και δεν πρόκειται να… μασήσει από τέτοια παιχνίδια μάνατζερ, ωστόσο έχει εξαιρετική άποψη για τον Σιμόες και ήδη έχει δώσει το «οκ» για να τελειώνει άμεσα το θέμα. Αν κολλήσει βέβαια η υπόθεση της ανανέωσης, δεν αποκλείεται να αναλάβει ο ίδιος δράση και να πέσουν οι υπογραφές ξανά στο γραφείο του, όπως συνέβη και στο προηγούμενο συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags