Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φουρτούνες» στο Λιμάνι με καρέ μεταγραφών - «Αυτούς» ζητάει ο Μαρτίνς - Νέο όνομα!
| 2018-07-31 23:31:00

«Φουρτούνες» στο Λιμάνι με καρέ μεταγραφών - «Αυτούς» ζητάει ο Μαρτίνς - Νέο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Φουρτούνες» στο Λιμάνι με καρέ μεταγραφών - «Αυτούς» ζητάει ο Μαρτίνς - Νέο όνομα!

Φορτσάρει για τα καλά ο Ολυμπιακός, τι «σπάει» ο κόουτς.

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και πλέον φουλάρουν για να κλείσουν τους παίκτες που χρειάζονται άμεσα.

Το sportdog.gr σας ενημέρωσε πως οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό, δύο χαφ για τις θέσεις 6 και 8, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό, με προτεραιότητά τους να κλείσουν τουλάχιστον έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή μέχρι το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη. Ωστόσο, οι μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν προχώρησαν όπως περίμεναν και πλέον… τρέχουν για άλλα στο Λιμάνι!

Ακόμα και η απόκτηση του χαφ που ήλπιζαν πως θα τελείωνε μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς, τη δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολη, καθώς πολλά έχουν… στραβώσει. Ωστόσο, επειδή στον Ολυμπιακό συνηθίζουν τις εκπλήξεις, δεν θα ξαφνιαστεί κανείς αν τις επόμενες ημέρες σκάσει κάποια ανακοίνωση που δεν περιμένουμε, όπως συνέβη για παράδειγμα το προηγούμενο Σάββατο με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Οι Πειραιώτες άλλωστε έχουν μπάτζετ για να σπρώξουν στην αγορά, όμως ακόμα δεν έχουν βρει τους παίκτες που θέλουν να φέρουν.

Ανησυχία ο Μαρτίνς, πιέζει για τις μεταγραφές

Η σχετική καθυστέρηση στις μεταγραφές, έχει προκαλέσει ανησυχία και στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα ήθελε να έχει τόσο τον χαφ όσο και τον κεντρικό αμυντικό νωρίτερα στην διάθεσή του. Όπως σας μετέφερε το sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος κόουτς πιέζει για να… τρέξουν οι κινήσεις και ρωτάει συνεχώς τους ανθρώπους της διοίκησης, να μάθει πώς προχωράνε οι διαπραγματεύσεις.

Ο Μαρτίνς επιμένει για την απόκτηση δύο χαφ, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού και μάλιστα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, προτείνει ξανά και δικές του περιπτώσεις παικτών!

Νέο όνομα… λόγω Μρτίνς!

Κάπως έτσι προέκυψε και το νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Ρενάν Ριμπέιρο της Εστορίλ, που αποτελεί πρόταση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως φαίνεται πως την περίπτωσή του παρακολουθούν και οι Πειραιώτες, καθώς ο 28χρονος αρέσει πολύ στον Πορτογάλο προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως τα λιοντάρια θέλουν να αποκτήσουν τον Ρενάν με 250.000 ευρώ συμβόλαιο, αλλά και με οψιόν αγοράς, ωστόσο η προσφορά δεν ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags