Facebook Pixel Τρέχουν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με Μολέντο, Ένγκελς - Στην επικαιρότητα του Γιάκομπ
| 2018-07-31 11:00:00

Τρελή φήμη για το «κονέ» με Μολέντο, απίστευτη «αρπαγή» - Αυτός ο χαφ «κλείνει» - «Ντου» για 5 μπαμ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή φήμη για το «κονέ» με Μολέντο, απίστευτη «αρπαγή» - Αυτός ο χαφ «κλείνει» - «Ντου» για 5 μπαμ

Ποιος παίζει, ποιος είναι εναλλακτική, ποιος φεύγει τώρα. Όλα εδώ. 

Βροχή τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό, παρά τις σχετικές διαψεύσεις από την ΠΑΕ, η οποία βλέποντας πως η ονοματολογία φουντώνει, αποφάσισε να ακολουθήσει πιο σκληρή επικοινωνιακή γραμμή. Οι Πειραιώτες λοιπόν «έκαψαν» τις υποθέσεις των Ζουνγκού και Σολδάνο, για τις οποίες το Sportdog.gr σας είχε εξηγήσει πως είναι δύσκολο να προχωρήσουν, ενώ για τον Γουίλιαν Αράο, παρά την ενημέρωση από το Λιμάνι πως δεν θα ασχοληθούν ξανά, καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγα 24ωρα ακόμα, καθώς υπήρξε και νέα επαφή των δύο πλευρών, όμως και πάλι δεν υπήρξε συμφωνία. Όλα δείχνουν πως θα… περάσει στην ιστορία οριστικά η περίπτωση του Βραζιλιάνου, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει και τυπικά.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχουν τα όσα γράφονται σχετικά με τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει το ρόστερ, καθώς τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ το νούμερο πέντε. Δηλαδή έναν δεύτερο τερματοφύλακα, πιθανότατα του Κουέγιαρ της Λεγανές, δύο χαφ για τις θέσεις 6-8, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό. Δεν γίνεται όμως οι Πειραιώτες να μην πάρουν στόπερ, που έχει ζητήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν αλχημείες στα μετόπισθεν. Ο Τοροσίδης αν και υπολογίζεται για κεντρικός αμυντικός, είναι δεξιό μπακ, ο Ευαγγέλου δεν έχει την σχετική εμπειρία για αυτό το επίπεδο, ενώ από τους υπολοίπους, ο Πορτογάλος κόουτς μόνο τον Βούκοβιτς δείχνει να εμπιστεύεται. Γι’ αυτό λοιπόν και ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση για στόπερ, αλλά μάλλον αυτή θα γίνει μετά τα ματς με τη Λουκέρνη. 

Μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κλείσουν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ. Πρόκειται για την μόνη περίπτωση παίκτη που δεν υπήρξε διάψευση. Είναι 30 ετών και κάτοχος του ισπανικού διαβατηρίου αν και Αργεντίνος. Παίζει εξάρι και οκτάρι, έχει ύψος 1.81 μέτρα και αποχωρεί ως ελεύθερος από την Γουέστ Μπρόμιτς, όπου είχε την περασμένη περίοδο 19 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Προτεραιότητα του πάντως είναι να παραμείνει στην Αγγλία και σίγουρα θα περιμένει ως το φινάλε της εκεί μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να δει που θα (του) κάτσει.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει πως ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μάρκοβιτς, έχοντας όμως έτοιμη και εναλλακτική λύση αν στραβώσει, ενώ για τον επιθετικό κοιτάνε κάτι καλό από την Αγγλία και επίσης περιμένουν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στο Νησί, που είναι στις 11 Αυγούστου. 

Φήμες για Μολέντο 

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο επέστρεψε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, καθώς στην Βραζιλία επιμένουν πως υπάρχουν ακόμα επαφές των δύο πλευρών. «Αγκάθι» παραμένει η Ιντερνασιονάλ που ζητάει 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει άλλα 2 εκατ. ευρώ λόγω της ρήτρας που υπάρχει.

Σχετικά με αυτό το θέμα μάλιστα, χθες υπήρξε έντονη φημολογία πως έγινε επαφή με το Τριφύλλι για να βρεθεί μία λύση, ωστόσο μοιάζει δύσκολο και να έγινε κάτι τέτοιο, αλλά και να βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Πρασίνων.

Θα γίνει η έκπληξη με Ένγκελς;

Όσον αφορά το μέτωπο των αποχωρήσεων, που επίσης στον Ολυμπιακό θέλουν να τρέξουν τις επόμενες ημέρες, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Για τον Ένγκελς και τις προτάσεις από Βέλγιο και Αγγλία που γράφονται, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Βέλγος αμυντικός θα φύγει από το Λιμάνι ως δανεικός με option αγοράς, πιθανότατα για την πατρίδα του, αν και έχει προταθεί σε όποια αγγλική ομάδα τον θέλει. Και σε αυτή την περίπτωση περιμένουν στον Ολυμπιακό το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, μήπως και τους βολέψει καμία τράμπα από εκεί. Το όνομά του πάντως συζητείται στο Νησί και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags