Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κρυφό «όπλο» Ουζουνίδη για να… πιάσει στον ύπνο την Σέλτικ – Έτσι απαντάει σε όσους κράζουν!
| 2018-07-31 22:06:00

Το κρυφό «όπλο» Ουζουνίδη για να… πιάσει στον ύπνο την Σέλτικ – Έτσι απαντάει σε όσους κράζουν!

Sportdog Team
Το κρυφό «όπλο» Ουζουνίδη για να… πιάσει στον ύπνο την Σέλτικ – Έτσι απαντάει σε όσους κράζουν!

Άκουσε πολλά, όμως είναι έτοιμος να κλείσει στόματα.

Έτοιμη για την ευρωπαϊκή της μάχη, πιθανότατα με την Σέλτικ, είναι η ΑΕΚ η οποία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο φιλικό με τη Γαλατάσαράι, όπου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε (3-2) και έβγαλε ενέργεια και δυνάμεις αν και βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σίγουρα θα προβληματίστηκε από κάποια αμυντικά κενά, ωστόσο δεν θα μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από όσα είδε στο δημιουργικό κομμάτι και την επίθεση, όπου χρησιμοποίησε παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Ο Έλληνας κόουτς έκανε την έκπληξη στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Βίκτωρα Κλωναρίδη και πήρε την απάντηση που ήθελε. Ο Έλληνας άσος έδειξε πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και θύμισε πάρα πολύ, τον παίκτη που βλέπαμε όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Κλωναρίδης ταλαιπώρησε πάρα πολύ την άμυνα των Τούρκων για 65 λεπτά που αγωνίστηκε, έβγαλε πάθος και ένταση, ενώ από δική του εξαιρετική κούρση και ωραίο γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, προήλθε και το γκολ του Λιβάγια για το 1-0.

Ο Ουζουνίδης παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται περί απογοήτευσής του, πιστεύει πάρα πολύ στον «Κλώνα» και ξέρει πως αν νιώσει ότι τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν ακόμα και στην κακή του μέρα, πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα του, με την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτει.

Ακόμα και ο ίδιος ο Κλωναρίδης όμως αναζητούσε μία καλή εμφάνιση, έστω και σε φιλικό, καθώς λόγω και της περσινής μετριότατης σεζόν του, έχει ακούσει πάρα πολλά και δεν είναι κρυφό πως υπάρχει για αυτόν αρκετή μουρμούρα στην εξέδρα. Φέτος με τον Ουζουνίδη είναι η ευκαιρία του για να δώσει απαντήσεις και… δηλώνει έτοιμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags