Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι - Φεύγει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ίσως φύγει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης
| 2018-08-01 10:30:00

Ματ από Μαρινάκη - «Πήρε» ζωντανό θρύλο για το «μπαμ» από Αργεντινή - Τρελή τράμπα για τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Ματ από Μαρινάκη - «Πήρε» ζωντανό θρύλο για το «μπαμ» από Αργεντινή - Τρελή τράμπα για τον...

Ο άνθρωπος-κλειδί για τη μεταγραφή και ο Έλληνας που φεύγει!

Στασιμότητα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς παρότι… καίγονται για να ολοκληρώσουν κάποιες μεταγραφές, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι κάποια κίνηση ιδιαίτερα προχωρημένη. Στο Λιμάνι βέβαια έχουν ανεβάσει ρυθμούς και τσεκάρουν όλες τις λίστες που έχουν στην διάθεσή τους.

Κάπως έτσι προφανώς προέκυψε και το νέο όνομα, του Χερόνιμο Πομπλέτε. Ο 25χρονος Αργεντίνος αγωνίστηκε την χρονιά που μας πέρασε στη Μετς φεύγοντας από τη χώρα του και τη Κολόν Σάντα Φε. Στη Γαλλία ο Πομπλέτε είχε 25 συμμετοχές, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Ρασίνγκ Κλουμπ και Ροζάριο Σεντράλ.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει πάντως να μπαίνει πλέον σε… συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με ομάδες από τη Λατινική Αμερική, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, ωστόσο εξετάζει όλους τους παίκτες που του προτείνονται. Και οι Αργεντινοί έχουν πλέον ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς έχει ενεργοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από το Λιμάνι ο Λουτσάνο Γκαλέτι, που συνεργάζεται ως σκάουτερ με τους Πειραιώτες!

Από εκεί και πέρα, πάντα ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ δεν υπολογίζεται και τυπικά πλέον από τη Λίβερπουλ και οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Το ενδιαφέρον των Άντερλεχτ - Σταντάρ δεν είναι ιδιαιτέρως προχωρημένο και στο Λιμάνι ελπίζουν πως όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές τους για… το μπαμ!

Τράμπα με Καρίμ και Μπεσίκτας!

Το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ συνεχίζει να απασχολεί τον ξένο Τύπο, καθώς μετά την συμμετοχή του στο Μουντιάλ έχουν ανέβει οι μετοχές του και αρκετές είναι οι ομάδες που τον τσέκαραν, χωρίς όμως να καταθέσουν πρόταση. Μία από αυτές είναι η Μπεσίκτας, η οποία όπως σας έχει αναλύσει το Sportdog.gr σε προηγούμενο θέμα, δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός, ούτε καν και στα 5 εκατομμύρια ευρώ, αφού έχουν ταβάνι τα 2 – 2.5 εκατ. ευρώ για αγορά στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, οι Τούρκοι μένουν στο κόλπο για τον Καρίμ, καθώς οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για επιθετικό, αφού πρόκειται για επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Μπεσίκτας έχουν άριστες σχέσεις. Γιατί λοιπόν να μην πάει ο Ανσαριφάρντ με λιγότερα στην Τουρκία, αλλά να βοηθήσουν οι Τούρκοι με κάποιον παίκτη που αυτοί δεν θέλουν να έρθει στην Ελλάδα;

Αργεί του Ταχτσίδη

Εκτός από τις προσθήκες, ο Ολυμπιακός ασχολείται ενεργά πλέον και με τις αποχωρήσεις, καθώς μπήκαμε στον Αύγουστο και ο χρόνος πιέζει. Οι «κομμένοι» παραμένουν στου Ρέντη και όσο δεν έρχονται προτάσεις, η κατάσταση ζορίζει.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε, αφορά τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Μπορντό, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Ο Έλληνας άσος αμείβεται με 600.000 ευρώ τον χρόνο, συμβόλαιο που δεν πρόκειται να του δώσουν οι Γάλλοι. Γι’ αυτό και δεν θα φύγει τώρα. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει ό,τι γίνει και μάλλον θα αφορά (και στην συγκεκριμένη περίπτωση) δανεισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags