Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάρει στόπερ στον Μαρίνο Ουζουνίδη;
| 2018-08-01 11:50:00

«Τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης - Θα φάνε... πάγκο για Σέλτικ - Γύρισε το μάτι του Μελισσανίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης - Θα φάνε... πάγκο για Σέλτικ - Γύρισε το μάτι του Μελισσανίδη

Είδαν όλοι την «τρύπα» κι ο Τίγρης παίρνει μέτρα.

 

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη φιλική νίκη κόντρα στη Γαλατάσαράι και σίγουρα δεν είναι τυχαία η ατάκα του Μελισσανίδη προς τον Ουζουνίδη που είδε το φως της δημοσιότητας, πως «αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βλέπω»! Ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρινόμαυρων είδε ένα σύνολο που έπαιξε επιθετικά, κυνήγησε τα γκολ και προσέφερε θέαμα, κάτι που δεν συνέβαινε πολλές φόρες πέρυσι επί Χιμένεθ.

Εξίσου ικανοποιημένος φυσικά είναι και ο Μαρίνος, ο οποίος είδε πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις να βγαίνουν στο γήπεδο και για αυτό δήλωσε αισιόδοξος πως σε μία εβδομάδα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς πιθανότατα κόντρα στην Σέλτικ, θα είναι ακόμα καλύτεροι.

Ο Έλληνας κόουτς «χτίζει» μία ομάδα, που ειδικά σε αντιπάλους όπως η Γαλατά, θα χτυπάει στο transition. Η Ένωση παρότι βρισκόμαστε πλέον στις αρχές Αυγούστου, έδειξε ότι έχει ταχύτητα και ενέργεια, ενώ φάνηκε επίσης πως έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ της και αρκετές λύσεις.

Όσον αφορά τους νεοφερμένους, αν και έπαιξαν λίγο και χωρίς να είναι ακόμα στο 100% της φυσικής τους κατάστασης και οι τρεις έδειξαν καλά στοιχεία. Ο Πόνσε είχε ωραίες επαφές με την μπάλα, ο Μπογιέ θύμισε… θωρηκτό, ενώ ο Άλεφ αν και ήταν καλός, αυτό που κρατάμε είναι πως κυρίως λόγω σωματοδομής, λογίζεται περισσότερο ως εξάρι και ότι αν παίζει μαζί με τον Σιμόες, ο Πορτογάλος θα είναι αυτός που θα παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

Κανείς πάντως από τους τρεις δεν θα ξεκινήσει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, καθώς ο Ουζουνίδης θέλει να ποντάρει στην ομοιογένεια. Αυτή χαρίζει άλλωστε προκρίσεις το καλοκαίρι και εκεί θα πατήσει. Οι δύο Αργεντινοί σίγουρα θα μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι εάν έρθουν από τον πάγκο, ενώ ο Βραζιλιάνος θα προσφέρει ανάσες στη μεσαία γραμμή.

Πρόβλημα στην άμυνα, έρχεται μεταγραφή

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό «μελανό» σημείο – και αυτό προοπτικά – ήταν ο Οικονόμου για την ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος έπαιξε αρκετά καλά κόντρα στη Γαλατά, αλλά χρειάστηκε ο Λαμπρόπουλος να καλύπτει μέτρα συνεχώς με την ταχύτητά του. Δεν γίνεται λοιπόν ο Οικονόμου να παίξει δίδυμο με τον Τσόσιτς, που ήταν ξανά απογοητευτικός ή με τον Τσιγκρίνσκι όταν επιστρέψει.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Ουζουνίδης επιμένει για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και εάν περάσει το εμπόδιο της Σέλτικ, τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης όχι μόνο θα του φέρει παίκτη, αλλά δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος να είναι... βασικότατος! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags