Facebook Pixel Παικταράς στην Τούμπα ως τη Σπαρτάκ, φτιαγμένος ο Ιβάν για ΜΠΑΜ - Ανατροπή με τρία αστέρια
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-02 13:15:00

Παικταράς στην Τούμπα ως τη Σπαρτάκ, φτιαγμένος ο Ιβάν για βόμβα - Ανατροπή με τρία αστέρια

Sportdog Team
Παικταράς στην Τούμπα ως τη Σπαρτάκ, φτιαγμένος ο Ιβάν για βόμβα - Ανατροπή με τρία αστέρια

Ο ΠΑΟΚ πετάει κι ετοιμάζει άλλα κόλπα. Κλικ κι έμαθες.

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ και δικαίως μετα την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη δύσκολη αποστολή της σεζόν και πλέον χωρίς άγχος ετοιμάζονται για τα παιχνίδια με τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για το σεντόνι.

Ο Δικέφαλος με την πρόκρισή του εξασφάλισε την παρουσία του στο Γιουρόπα αλλά και έσοδα κοντά στα πεντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία τον γλιτώνουν από την αναγκαιότητα μίας πώλησης λογω του financial fairplay. Επίσης η πρόκριση αυτή όχι μονο… έφτιαξε τον κόσμο και τους Γιώργο και Ιβάν Σαββίδη, αλλά αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και για όσους ψάχτηκαν ή και απλά σκέφτηκαν να ψαχτούν για να πάρουν μεταγραφή. Όσο ο ΠΑΟΚ προχωράει στην Ευρώπη, παίκτες όπως οι Πρίγιοβιτς, Πασχαλάκης ή Μαουρίσιο δεν έχουν κανέναν λόγο να φύγουν από την Τούμπα!

Έρχονται μεταγραφές!

Η πρόκριση αυτή αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στα μεταγραφικά, καθώς ο Ιβάν έχοντας δει αυτά που ήθελε από την ομάδα του Λουτσέσκου, έχει αποφασίσει να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ θελουν να κινηθούν άμεσα και να φέρουν παίκτη ακόμα και για τα παιχνίδια με τη Σπαρτάκ, όμως ο χρόνος και η διστακτικότητα του Λουτσέσκου, δεν βοηθούν. Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αναμένεται μέχρι τα ματς με τους Ρώσους να εχει κλείσει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του αριστερού μπακ, με τον Τόσκα της Μπέτις να είναι το Νο1 στη λίστα.

Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ θα πιέσει πλέον και για το… μπαμ. Θα ήθελαν να τελειώσουν τη μεταγραφή του Βέρνμπλουμ ή αν δεν προχωρήσει αυτή, κάποια κίνηση αντίστοιχου επιπέδου και χρημάτων!

Ο κερδισμενος Ραζβάν και η απορία για Σαββίδη

Η πρόκριση πάντως κόντρα στη Βασιλεία δικαιώνει απόλυτα όσους πίστεψαν στον Λουτσέσκου, ο οποίος χτίζει κάτι πολύ καλό στην Τούμπα, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό από πέρυσι. Φέτος μάλιστα η ομάδα είναι δουλεμένη από τον ίδιο στην προετοιμασία και αν τον εμπιστευτούν και στις μεταγραφές, όλα δείχνουν πως θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα και αυτό έλεγε και σε όλους κατά την χθεσινή του παρουσία στο γήπεδο της Βασιλείας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags