Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο παρασκήνιο με Μιραλάς - Η ατάκα του στον Ολυμπιακό και η πληρωμένη απάντηση
| 2018-08-02 21:00:00

Απίθανο παρασκήνιο με Μιραλάς - Η ατάκα του στον Ολυμπιακό και η πληρωμένη απάντηση

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο παρασκήνιο με Μιραλάς - Η ατάκα του στον Ολυμπιακό και η πληρωμένη απάντηση

Τι είπε ο Κέβιν και πώς τον... κόλλησαν στον τοίχο.

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Κέβιν Μιραλάς.

Για τον Βέλγο άσο πολλά γράφτηκαν περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, όμως ποτέ δεν υπήρξε-τέθηκε τέτοιο θέμα από πλευράς Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Μιραλάς άνοιξε θέμα επιστροφής όταν τελείωσε ο δανεισμός του, καθώς ήθελε να παραμείνει στο Λιμάνι.

Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι δεν του αρνήθηκαν ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, τονίζοντάς του όμως ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν είναι ελεύθερος τέλη Αυγούστου και φυσικά αν ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του κοντά στις 600.000 ευρώ, βάση με όσα πρόσφερε την περασμένη σεζόν στην ομάδα.

Προφανώς και οι Πειραιώτες δεν θα είχαν θέμα να δώσουν και παραπάνω χρήματα στον Μιραλάς, όμως η παρουσία του στην δεύτερη θητεία του στον σύλλογο έριξε τις "μετοχές" του και βάση αυτής, έγινε και η παραπάνω πρόταση.

Αυτό, διότι η παρουσία του Βέλγου στο λιμάνι από τον περασμένο Γενάρη μέχρι τον Μάιο, μόνο επιτυχημένη δεν αποδείχθηκε. Πώς θα μπορούσαν λοιπόν, να ρισκάρουν οι ερυθρόλευκοι και να διαθέσουν ένα σεβαστό ποσό όπως είναι οι απαιτήσεις του 32χρονου εξτρέμ, τώρα που η ομάδα "χτίζεται" από την αρχή. Μην ξεχνάμε ότι ο Μάρκο Σίλβα δε τον πίστεψε ποτέ. 

Πάντως, και να κλείσει στην Φιορεντίνα, εξωαγωνιστικά δεν θα "χαλαστεί" ο Βέλγος, αν και πολύ δύσκολα, βάσει της κατάστασης που βρίσκεται, θα μπορέσει να καπαρώσει μια θέση στο βασικό σχήμα των "βιόλα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags