Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό: Φωτιά στα μπατζάκια του Βασιλειάδη - Τι «κρύβει» η... τούμπα του για τα τηλεοπτικά
| 2018-08-02 23:40:00

Τρομερό: Φωτιά στα μπατζάκια του Βασιλειάδη - Τι «κρύβει» η... τούμπα του για τα τηλεοπτικά

Sportdog Team
Τρομερό: Φωτιά στα μπατζάκια του Βασιλειάδη - Τι «κρύβει» η... τούμπα του για τα τηλεοπτικά

Πώς έφτασε ο υπουργός στην υποχώρηση από το... "καλό καλοκαίρι".

Προς οριστική λύση φαίνεται να οδεύει το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις 7 ΠΑΕ που δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι οποίες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οδηγήθηκε σε μια... φοβερή αναδίπλωση, καθώς μέχρι πρότινος εμφανιζόταν κάθετος στο θέμα των ομάδων, ζητώντας να μειωθούν στις 12, αλλά τελικά έμεινε στις... 14.

Για να κάνει βέβαια αυτή την υποχώρηση, ζήτησε την θέσπιση ενός άλλου όρου, που θα επιτρέπει μόνο τέσσερις δανεισμούς στις ομάδες της Superleague και μόνο έναν από την μία ομάδα σε μια άλλη!

Φυσικά, αυτή η υποχώρηση του κ. Βασιλειάδη έχει να κάνει και με κυβερνητικά ζητήματα, καθώς στην κυβέρνηση βλέπουν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν άλλη κρίση, μετά τα όσα έχουν γίνει και προσπαθούν να αποφύγουν νέο "χαστούκι", φέρνοντας σε πέρας όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι προ λίγων ημερών ο υφυπουργός είχε κάνει μια πρόταση - τελεσίγραφο, λέγοντας χαρακτηριστικά την ατάκα "αν δε θέλετε, καλό καλοκαίρι", ωστόσο φαίνεται πως μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξε εντελώς άποψη και συμβιβάστηκε με τα "θέλω" των ομάδων της Superleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags