Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό: Τον τελειώνει ο Σπανός, αναλαμβάνει πρώην του Ολυμπιακού! Απίστευτη κόντρα στον Αστέρα
| 2018-08-03 13:29:00

Τρομερό: Τον τελειώνει ο Σπανός, αναλαμβάνει πρώην του Ολυμπιακού! Απίστευτη κόντρα στον Αστέρα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερό: Τον τελειώνει ο Σπανός, αναλαμβάνει πρώην του Ολυμπιακού! Απίστευτη κόντρα στον Αστέρα

Οι αποκλεισμοί τινάζουν στον αέρα τον Ατρόμητο και τους Αρκάδες.

Σε δύσκολη θέση φαίνεται να είναι ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει θέμα προπονητή τούτη την ώρα στο Περιστέρι. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως μια σχετική δυσαρέσκεια υπάρχει στη διοίκηση, που του χρέωνει πολλά. Και την εικόνα του πρώτου ματς που είχε η ομάδα, αλλά και τη χτεσινή διαχείριση (έπαιξε ως 6άρι ο δεξιός μπακ Σάκιτς, χρησιμοποίησε τρεις φουνταριστούς και, ευρύτερα, υπήρξε μπόλικη γκρίνια στα επίσημα).

Την ίδια ώρα εκείνος που φαίνεται να πληρώνει πρώτος το μάρμαρο είναι ο Μίρκοβιτς. Ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών ευθύνεται για το γκολ της ισοφάρισης που άφησε εκτός Europa League τον Ατρόμητο, συνεπώς και με λιγότερα έσοδα. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι στο προσκήνιο έρχεται για βασικός τερματοφύλακας ο Μπάλας Μέγερι, αλλά εδώ να θυμήσουμε ότι προέρχεται από εγχείριση στον ώμο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εγχείρηση από την οποία δεν επανήλθε ποτέ, καθώς δεν έπαιξε καθόλου έκτοτε... Και ο ώμος είναι πάντα φοβερά λεπτό σημείο για κάθε τερματοφύλακα.

Ποιος περιμένει!

Την ίδια ώρα, στον Αστέρα δεν είναι οι... καλύτερες μέρες για τον Σάββα Παντελίδη. Αυτό που «χρεώνεται» ο κόουτς των Αρκάδων είναι πως είχε 10 μεταγραφές και στα δύο ματς με την Χιμπέρνιαν, χρησιμοποίησε τις δύο!

Και τη δεύτερη μάλιστα, τον Βαλιέντε, μόνο και μόνο επειδή ήταν τιμωρημένος ο Πασαλίδης, αλλάζοντάς του μάλιστα θέση. Αμυντικός χαφ είναι και τον έβαλε στόπερ!

Δυσαρέσκεια όμως υπάρχει και από την πλευρά Παντελίδη, αναφορικά με την μεταγραφική πρακτική και υλοποίηση του σχεδιασμού από τη διοίκηση, κάτι που έγινε πιο σαφές όταν στη συνέντευξη Τύπου, όπου ορθά κοφτά είπε πως δεν... παραμυθιάζεται.

Ο Παντελίδης ανέφερε πως έτσι δεν πηγαίνει πουθενά η ομάδα και πως θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμη, γνωρίζοντας φυσικά πως η διοίκηση έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό ότι το ρόστερ έκλεισε. Άρα πρέπει να προχωρήσει με τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει η ομάδα...
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags