Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος ακονίζουν τα μαχαίρια τους...
| 2018-08-03 14:41:00

«Μπλέχτηκαν» και Δώνης-Νταμπίζας στο «μακελειό» ΠΑΕ και Ερασιτέχνη - Εκεί θα παίξει το τριφύλλι

του Νίκου Στεργίου
«Μπλέχτηκαν» και Δώνης-Νταμπίζας στο «μακελειό» ΠΑΕ και Ερασιτέχνη - Εκεί θα παίξει το τριφύλλι

Νέα επεισόδια στην… παναθηναϊκή «κόλαση». Πλούσιο παρασκήνιο.

Ανεξέλεγκτη μοιάζει αυτή την ώρα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά από όσα ειπώθηκαν σε δημόσιες τοποθετήσεις το απόγευμα της Πέμπτης από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο (διαβάστε ΕΔΩ) και Γιάννη Αλαφούζο (διαβάστε ΕΔΩ)

Αυτό που είναι δεδομένο τούτη τη στιγμή, είναι ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, θα... κυνηγήσει το θέμα μέχρι εκεί που δεν πηγαίνει και η συνέχεια φυσικά θα δοθεί στα δικαστήρια.

Στη χθεσινή ανακοίνωση Γιαννακόπουλου βέβαια, υπάρχει η αναφορά του στη Θύρα 13, αλλά αυτό απλώς πιστοποιεί πως βρίσκεται σε κόντρα με τους οργανωμένους από πέρυσι.

Οσον αφορά το κομμάτι της έδρας, όντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν στη διοίκηση του ΟΑΚΑ πλάνο αποπληρωμής των οφειλών (ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ) και παρότι οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δεν θέλουν τη μετακόμιση στο Ολυμπιακό Στάδιο, πλέον το θέμα έχει ξεφύγει τόσο που προφανώς και τη δεδομένη στιγμή είναι φαβορί η συγκεκριμένη επιλογή/λύση.

Δεδομένα, άλλωστε, η κόντρα Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου θα έχει συνέχεια -όπως προαναφέρθηκε- στα δικαστήρια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags