Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Νέος «πόλεμος» στη Σούπερ Λίγκα – «Ντου» Βασιλειάδη, «χαστούκι» από Σαββίδη
| 2018-08-03 17:00:00

Αποκάλυψη: Νέος «πόλεμος» στη Σούπερ Λίγκα – «Ντου» Βασιλειάδη, «χαστούκι» από Σαββίδη

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Νέος «πόλεμος» στη Σούπερ Λίγκα – «Ντου» Βασιλειάδη, «χαστούκι» από Σαββίδη

Πόσοι θα πέσουν; Πόσοι θα πέσουν; Μόνο στο Sportdog.

Χθες σας ενημέρωσε το sportdog.gr για την αναδίπλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στο θέμα με το πόσες ομάδες θα απαρτίζουν τη Superleague, αφού τελικά θα παραμείνουν 14 και δεν θα γίνουν 12, όπως ήθελε.

Παρόλα αυτά, τα ανοιχτά ζητήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά, όπως το τηλεοπτικό, όπου φαίνεται ότι η ΕΡΤ έχει μπει δυναμικά στο "παιχνίδι" και θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του ο Βασιλειάδης σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση, στην οποία φαίνεται να βρίσκονται τουλάχιστον οι "μεγάλοι", πλην Παναθηναϊκού και Άρη. Οι δύο τελευταίοι θέλουν να πιέσουν καταστάσεις μήπως εξασφαλίσουν παραπάνω χρήματα από την ενδεχόμενη συμφωνία τους με την κρατική τηλεόραση.

Επίσης, όσον αφορά στο πόσοι θα πέσουν, πολύ δύσκολα θα περάσει το "πέφτουν 3", ανεβαίνει 1, καθώς δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο η Football League. Επιπροσθέτως, αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ούτε ο ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ, δηλαδή τον Γραμμένο να είναι αυτός που θα δώσει λύση στο θέμα.

Το πιθανότερο είναι να υποβιβαστούν 4 ομάδες και να ανέβουν 2, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι ο τέταρτος από το τέλος της Superleague θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags