Facebook Pixel Sportdog.gr | Δηλώσεις που θα συζητηθούν για Γιουνές: «Θα βάλει πολλά γκολ με τον Άρη»
| 2018-08-03 22:33:00

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για Γιουνές: «Θα βάλει πολλά γκολ με τον Άρη»

Sportdog Team
Δηλώσεις που θα συζητηθούν για Γιουνές: «Θα βάλει πολλά γκολ με τον Άρη»

Αποθέωση από πρώην συμπαίκτη του Τυνήσιου.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Τριάδης και σκιαγράφησε το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Χαμζά Γιουνές, με τον οποίο συνυπήρξε στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Χαμζά Γιουνές είναι ικανός για το βήμα παραπάνω: «Κάθε ομάδα στην οποία πηγαίνει τη βλέπει ως ένα επόμενο βήμα. Δεν κοιτάει στο παρελθόν, ούτε πολύ μπροστά στο μέλλον. Συγκεντρώνεται στο σήμερα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης για τον Άρη και τη Super League, γενικότερα. Είμαι σίγουρος πως θα βάλει πολλά γκολ».

Για τον χαρακτήρα του: «Εξαιρετικός άνθρωπος, σέβεται πολύ τους συμπαίκτες του. Δεν έχω να πω κάτι κακό για τον χαρακτήρα του. Σίγουρα στο γήπεδο βγάζει στιγμές έντασης. Όλοι τρελαινόμαστε καμιά φορά. Έχει καταλάβει πώς λειτουργεί η Ελλάδα και η Super League, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν του ταιριάζει το 4-3-3 που παίζει ο Πάκο Ερέρα: «Το κάθε σύστημα που προβλέπει έναν σέντερ φορ του ταιριάζει. Είναι ένα κλασικό εννιάρι, η θέση του σέντερ φορ είναι η καλύτερη γι’ αυτόν και πιστεύω ότι θα ταιριάξει».

Για την Ξάνθη: «Πέρασα έξι πολύ ωραία χρόνια στην Ξάνθη. Πήγα ως 20χρονο παιδί και έφυγα 25χρονος άνδρας. Δεν ξέρω τώρα πως θα είναι η ομάδα. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, δεν γνωρίζω τα άλλα ρόστερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags