Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, παίζει σε τριπλό ταμπλό - Αυτά είναι τα γερά χτυπήματα - Και Αγγλία μέσα!
| 2018-08-03 23:10:00

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, παίζει σε τριπλό ταμπλό - Αυτά είναι τα γερά χτυπήματα - Και Αγγλία μέσα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, παίζει σε τριπλό ταμπλό - Αυτά είναι τα γερά χτυπήματα - Και Αγγλία μέσα!

Μεταγραφικός πυρετός στο λιμάνι. Αλλάζει πρόσωπο η ομάδα.

Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, αφού οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν όλες τις "τρύπες" στο ρόστερ τους, "ξεσκονίζοντας" την ξένη αγορά.

Το όνομα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της ερυθρόλευκης επικαιρότητας είναι αυτό του Γκιγιέρμε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία στο Λιμάνι ότι θα συμφωνήσει.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξε και δήλωση του προέδρου της Ντεπόρ ότι ο παίκτης παραχωρείται, κάτι που μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί αυτό από την μεριά των Πειραιωτών. Βέβαια, εκτός από την περίπτωση Γκιγιέρμε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν ακόμα 2-3 υποθέσεις παράλληλα.

Ο Ρέθιο είναι όντως ο ένας για τα χαφ, ενώ ο Ογκού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι είναι η άλλη λύση που παίζει για την γραμμή του κέντρου των Ερυθρόλευκων. Φυσικά, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη, ούτε τόσο προχωρημένη, όσο εμφανίζεται στα Μέσα.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως "όλος" ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία, όπου ξεκινάει η Τσάμπιονσιπ και ο λόγος είναι προφανής.

Μεσοβδόμαδα και το άλλο Σαββατοκύριακο η Νότιγχαμ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) δίνει εντός έδρας ματς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να  "τσεκάρουν" ενδεχόμενα "λαβράκια". Ωστόσο η επιστροφή θα είναι άμεση, αφού την Πέμπτη ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Το σίγουρο είναι ότι με το που μπήκε ο Αύγουστος οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Ολυμπιακό θα "τρέξουν" ακόμα περισσότερο και οι ανακοινώσεις αναμένεται να διαδεχτούν η μία την άλλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags