Facebook Pixel Sportdog.gr | Παράκρουση με Βραζιλιάνο που «έπαιξε» για Τσέλσι, Μίλαν - Πανζουρλισμός με τέτοια κίνηση Ιβάν!
| 2018-08-04 18:27:00

Παράκρουση με Βραζιλιάνο που «έπαιξε» για Τσέλσι, Μίλαν - Πανζουρλισμός με τέτοια κίνηση Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Παράκρουση με Βραζιλιάνο που «έπαιξε» για Τσέλσι, Μίλαν - Πανζουρλισμός με τέτοια κίνηση Ιβάν!

Τρελό σενάριο με «φτερό» και συμβόλαιο στο Θεό!

Πανζουρλισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του ΠΑΟΚ, καθώς τα μεταγραφικά χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της απόκτησης του Πόντους Βέρνμπλουμ, αν και φαίνεται δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο σήμερα, αλλά όχι και απίθανο. Επίσης, υπήρξε η ανακοίνωση της απόκτησης του Τσούμπα Ακπόμ, ενώ ήρθε στο προσκήνιο, μέσω της "Arena" και ένα "τρελό" σενάριο για τον Μπερνάρντ.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και το τελευταίο 48ωρο υπάρχει η αίσθηση ότι ασχολείται μαζί του ο Δικέφαλος του Βορρά, μέσω Λούμπος Μίχελ και "διακινείται" στο στυλ του "όποιον θέλουμε, τον παίρνουμε".

Βέβαια, κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν αδύνατο, καθώς μιλάμε για ποδοσφαιριστή που την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν σε συζητήσεις με την Τσέλσι και μέχρι χτες με τη Μίλαν.

Συνυπολογίστε και το γεγονός πως το συμβόλαιό που θέλει είναι πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που τοποθετεί την υπόθεσή του στην σφαίρα της φαντασίας.

Πάντως, όλη αυτή η μεταγραφική "τρέλα" είναι ενδεικτική της "δίψας" των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags