Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο λάθος του Παναθηναϊκού που θα το «πληρώσει» ακριβά - «Έγκλημα» που βγάζει μάτι
| 2018-08-04 22:30:00

Απίστευτο λάθος του Παναθηναϊκού που θα το «πληρώσει» ακριβά - «Έγκλημα» που βγάζει μάτι

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο λάθος του Παναθηναϊκού που θα το «πληρώσει» ακριβά - «Έγκλημα» που βγάζει μάτι

Έκαναν μια σπουδαία κίνηση. Αλλά κάτι ξέχασαν...

To πιο κερδοφόρο deal του Παναθηναϊκού την περσινή, δύσκολη σεζόν ήταν αυτό του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα.

Η μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα στους "αετούς" της Λισαβόνας "κράτησε" οικονομικά τους Πράσινους έως τον Φεβρουάριο και αποδείχτηκε σωτήρια ώστε να βγει η σεζόν, αφού έφερε στα ταμεία της ομάδας περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, βλέποντας κανείς την "είσοδο" του Βλαχοδήμου στην προετοιμασία της Μπενφίκα, απορεί για το "έγκλημα" που προέβη ο Παναθηναϊκός όταν έκανε το deal με τους Πορτογάλους.

Ο 24χρονος κίπερ με την παρουσία του μέχρι τώρα στην πορτογαλική ομάδα δείχνει ότι θα διεκδικήσει με το "καλημέρα" φανέλα βασικού και αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά μπορεί να φέρει πρόταση πολλών εκατομμυρίων στα γραφεία της Μπενφίκα.

Φυσικά, αυτό είναι το "έγκλημα" του Τριφυλλιού, που χρεώνονται όσοι ασχολήθηκαν τότε με την μεταγραφή και οι οποίοι δεν προέβλεψαν, όταν γινόταν η ευνοϊκή -κατά τα άλλα- συμφωνία, να βάλουν ή να ζητήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης του Βλαχοδήμου σε περίπτωση μεταγραφής του στο μέλλον.

Ο λόγος βέβαια για τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε αναλάβει τον χειρισμό της υπόθεσης, είχε ζητήσει να μπει ποσοστό, όμως για να μην "κοπεί" κάτι από τα μετρητά που θα έπαιρνε τότε ο Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε να μην μπει, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη... χασούρα στο μέλλον.

Κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό με την μέχρι στιγμής παρουσία του μικρού στην Πορτογαλία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags