Facebook Pixel Τσίτα τα γκάζια ο Μαρινάκης - Τα δίνει όλα για δύο «βόμβες» - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς - Απίθανο σενάριο με Έλληνα άσο
| 2018-08-06 13:03:00

Τσίτα τα γκάζια ο Μαρινάκης, έφερε όνομα-βόμβα - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς - Απίθανο σενάριο με Έλληνα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσίτα τα γκάζια ο Μαρινάκης, έφερε όνομα-βόμβα - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς - Απίθανο σενάριο με Έλληνα

Πάει για το μεγάλο κόλπο στα χαφ, τι παίζει με Καρίμ.

H περίπτωση του Γκιγέρμε παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Ο παίκτης βρίσκεται πάντα στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας, αλλά παρόλο που παρουσιάζεται να «κλείνει» καθημερινά, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα κάτι.

Απεναντίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι διαπραγματεύσεις των Πειραωτών συνεχίζονται και το θετικό στην υπόθεση είναι πως έχουν ως σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται, άλλωστε, για μια πολύ δαπανηρή κίνηση και ο μεγάλος στόχος αυτή τη στιγμή του Ολυμπιακού είναι να πείσει τη Λα Κορούνια να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Πάντως, αν δεν προκύψει και σήμερα κάποιο νεότερο από το συγκεκριμένο μέτωπο, δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση παίρνει αρνητική τροπή, κάτι που θα αναγκάσει τους Ερυθρόλευκους να κοιτάξουν άλλες λύσεις.

Ντου για Νάτχο 

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Μπίμπρας Νάτχο, για τον οποίο λέγεται ότι τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως θέλουν να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση με τον Ισραηλινό μέσο και παρόλο που μέχρι πρόσφατα ο παίκτης φερόταν να θέλει να πάρει μεταγραφή στη Γερμανία, φαίνεται πως πλέον έχουμε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση, με τους Ερυθρόλευκους να φουλάρουν για να κάνουν τη σπουδαία μεταγραφή με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα μαζί με τον Ισπανό μάνατζέρ του για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. 

Κόκα αντί Καρίμ;

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, η περίπτωση του Κόκα δε φαίνεται τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται τελευταία στον Τύπο. Όντως είναι μία εφικτή λύση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είναι πρώτος στόχος, ενώ δύσκολα μπορεί να προχωρήσει αν δεν προκύψουν εξελίξεις με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αν, δηλαδή, δεν πωληθεί ο Ιρανός φορ, δεν αναμένεται να γίνει κίνηση για 9άρι, τη στιγμή, μάλιστα, που για τον Κόκα δεν έχει και την καλύτερη άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ερνάνι και Αγκού

Σχετικά με τη μεταγραφή του εξτρέμ που ψάχνουν στο λιμάνι, ο Ερνάνι όντως είναι ένας στόχος, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει κάτι άμεσα, μιας και η Πόρτο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις της και ενδεχομένως να το κάνει προς το τέλους του μήνα. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες διίστανται σχετικά με την τιμή που έχει βάλει στον παίκτη, καθώς άλλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχίζει από τα 5 εκατ. ευρώ και άλλες με τα μισά. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, δύσκολα ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί, καθώς στον Πειραιά θα προτιμούσαν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Κάτι που μπορεί να συμβεί, αν οι Πορτογάλοι δεν έχουν κάτι καλύτερο στα χέρια τους το επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, το ίδιο ακριβή είναι και η περίπτωση του Αγκού. Η Πόρτο αρχίζει τις συζητήσεις για τον παίκτη από τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που σίγουρα φρενάρει τους Πειραιώτες και κάνει την υπόθεση αρκετά δύσκολη.  

Τίποτα για Μανιάτη

Όσο για το σενάριο για την επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη, μοιάζει για την ώρα με… επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον Ολυμπιακό και φαντάζει πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση να γίνει η παραμικρή συζήτηση για τον Έλληνα άσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags