Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σπάει ο Μαρινάκης και μετά τον Νάτχο - Φέρνει κι άλλη ονοματάρα που δαγκώνει
| 2018-08-06 23:30:00

Τα σπάει ο Μαρινάκης και μετά τον Νάτχο - Φέρνει κι άλλη ονοματάρα που δαγκώνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα σπάει ο Μαρινάκης και μετά τον Νάτχο - Φέρνει κι άλλη ονοματάρα που δαγκώνει

Πέφτει πολύ χρήμα, δυναμώνει απίστευτα ο Ολυμπιακός.

Tην μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός ανακοινώνοντας τον Μπίμπρας Νάτχο για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Ισραηλινός χαφ ήρθε στην Ελλάδα και με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από ιατρικά και συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους, υπογράφοντας συμβόλαιο με περίπου 850.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ έφυγε και από τη μέση και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πάντως, σημειώνουμε ότι κάποιοι... άπιστοι Θωμάδες, έλεγαν πως το ταξίδι του πρώην άσου του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα μπορεί να σχετιζόταν με την ΤΣΣΚΑ, η οποία τον είχε στη λίστα της, και πως ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι του παίκτη για να πιέσει τους Ρώσους ώστε να πάρει περισσότερα χρήματα.

Παρόλα αυτά, όλα τα παραπάνω διαψεύστηκαν περίτρανα και ο Νάτχο υπέγραψε στον Ολυμπιακό, που όπως σας γράψαμε, αποφάσισε να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα για να περάσει στους ομίλους του Europa League και η σημερινή, δύσκολη κλήρωση, επίσπευσε τις διαδικασίες.

Κι άλλη υπέρβαση

Πάντα ψηλά στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα βρίσκεται και η περίπτωση του Γκιγιέρμε, που αναπαράχθηκε και χθες από ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα από την "As".

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ είναι αρκετά δύσκολη, όμως από την πλευρά τους οι Ερυθρόλευκοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν ακόμα και με το καθεστώς κανονικής μεταγραφής και όχι με την μορφή δανεισμού, θέλοντας να κάνουν ένα ακόμα "μπαμ" μετά από αυτό του Νάτχο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags