06/08/18 - 20:41

Νέα ρουκέτα από τον Αλαφούζο στον Γιαννακόπουλο - Τι έκανε η ΠΑΕ και τα «χώνει» στον Ερασιτέχνη!

Θα γίνει... το έλα να δεις με αυτή την κίνηση.

Sportdog Team
Νέα ρουκέτα από τον Αλαφούζο στον Γιαννακόπουλο - Τι έκανε η ΠΑΕ και τα «χώνει» στον Ερασιτέχνη!
1.321views 0shares

H ρήξη ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πλέον οριστική μετά και από αυτή την εξέλιξη.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι δήλωσε ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ και δεύτερη τη Ριζούπολη, ρίχνοντας το φταίξιμο στη "Μάνα του Λόχου".

Πλέον αναμένεται η απάντηση του Ερασιτέχνη, που αν δεν αντιδράσει σήμερα, θα το κάνει σίγουρα αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική  συμφωνία. 

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά.  Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ