07/08/18 - 22:30

Τρελό κόλπο από Νταμπίζα - Θα τους αφήσει άφωνους - Τον αρπάζει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

Μεταγραφική κίνηση από... τις λίγες για την πράσινη φανέλα.

του Νίκου Στεργίου
Τρελό κόλπο από Νταμπίζα - Θα τους αφήσει άφωνους - Τον αρπάζει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!
4.277views 0shares

Την ώρα που τα ιδιοκτησιακά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται εκ νέου στην επικαιρότητα, λόγω έλευσης στην Ελλάδα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να βρει παίκτες για να ενισχύσει το πράσινο ρόστερ, με δεδομένους πάντα τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μεταγραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιου ήρθε σε συμφωνία με τον Επαμεινώνδα Παντελάκη για την άμυνα, ωστόσο δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αφού περιμένει κάτι καλό, που όμως μπορεί να αργήσει αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένει να εξομαλυνθεί (αν εξομαλυνθεί) η κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και θα κοιτάξει μήπως μπορεί να κάνει την κίνηση - ματ με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από τις υπόλοιπες "μεγάλες" ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νταμπίζας έχει στα υπόψιν του, τους "κομμένους" από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχει σκοπό να εξετάσει τις περιπτώσεις τους, αν τελικά δεν παραχωρηθούν κάπου αλλού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νταμπίζας προσπαθεί για το καλύτερο στον Παναθηναϊκό και οι κινήσεις του αυτό δείχνουν, παρότι λειτουργεί σχεδόν με δεμένα χέρια, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ