Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κόλπο από Νταμπίζα - Θα τους αφήσει άφωνους - Τον αρπάζει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!
| 2018-08-07 22:30:00

Τρελό κόλπο από Νταμπίζα - Θα τους αφήσει άφωνους - Τον αρπάζει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου
Τρελό κόλπο από Νταμπίζα - Θα τους αφήσει άφωνους - Τον αρπάζει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

Μεταγραφική κίνηση από... τις λίγες για την πράσινη φανέλα.

Την ώρα που τα ιδιοκτησιακά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται εκ νέου στην επικαιρότητα, λόγω έλευσης στην Ελλάδα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να βρει παίκτες για να ενισχύσει το πράσινο ρόστερ, με δεδομένους πάντα τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μεταγραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιου ήρθε σε συμφωνία με τον Επαμεινώνδα Παντελάκη για την άμυνα, ωστόσο δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αφού περιμένει κάτι καλό, που όμως μπορεί να αργήσει αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένει να εξομαλυνθεί (αν εξομαλυνθεί) η κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και θα κοιτάξει μήπως μπορεί να κάνει την κίνηση - ματ με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από τις υπόλοιπες "μεγάλες" ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νταμπίζας έχει στα υπόψιν του, τους "κομμένους" από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχει σκοπό να εξετάσει τις περιπτώσεις τους, αν τελικά δεν παραχωρηθούν κάπου αλλού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νταμπίζας προσπαθεί για το καλύτερο στον Παναθηναϊκό και οι κινήσεις του αυτό δείχνουν, παρότι λειτουργεί σχεδόν με δεμένα χέρια, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags